Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:13 | July 15, 2016

Mörk bottenfärg i håret

elin johansson koffe elin johanssonelin johansson

Hej!
Här har det inte hänt mycket idag men utöver bloggen har det gjort det. Jag var hos Elin kl 9 imorse för ny bottenfärg, vi ville ha det mörkare så she did her magic och här har ni det fantastiska resultatet. Detta är ju mer jag, jag älskar den mörkare bottenfärgen och det är så underbart att ha en frisör och vän som verkligen förstår hur jag vill ha det! 😀 Ni måste besöka Elins blogg, där delar hon med sig av de bästa hårtipsen och sedan framöver kommer det hända mycket skoj på hennes sida. Besök hennes blogg —> HÄR!

Sedan har jag tagit tag i en sak jag vart så sugen på så länge, nämligen längre naglar. Och jag har gjort det alldeles själv här hemma och jag blev förbluffad över hur bra resultatet faktiskt blev. Annica kan hon! Kolla min Snapchat nu om ni inte orkar vänta till måndag då jag visar steg för steg hur jag gjorde. 😉 Jag heter Akaannica på Snap.


4 kommentarer4 kommentarer om “Mörk bottenfärg i håret”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snart ska jag vara hundvakt antingen på tranarö eller hemma. Men vad kul gå på Hundfik i stan finns ganska många kul o prata hundar med andra som fikar o kolla på deras hundar.

  Reply
 • Vad kul!!

  Reply
 • Hej! Vad använder du för kamera när du fotar? Du får så fina och klara bilder!

  Reply
 • Olympus Pen 🙂

  Reply