Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | July 14, 2016

Bad hairday?

haruppsattning5P7131075Är det så att man otroligt lite tid på morgnarna  och knappt har tid att borsta håret så kan man ändå fixa till det lite chict med en bandana.haruppsattning2 Knyt bandet runt huvudet. Tryck in hårets längder genom bandanan, hela vägen runt.haruppsattning6 Simple as that! 😀haruppsattning3 Eller varför inte sno upp håret i en knut och gör frisyren lite festligare genom att knyta bandanan runt huvudet. Då slipper ni även att håret faller fram i ansiktet. 😉haruppsattning4 Voila!haruppsattningHar du hunnit borsta håret men ändå känner för att göra det lite roligare så knut bara bandet runt huvudet och pilla in bandsnuttarna som blir vid knuten.haruppsattning1Tadaa! Detta är enligt mig bästa frisyren/ räddninge på stranden för att håret ska hålla sig någorlunda fint. 😉


7 kommentarer7 kommentarer om “Bad hairday?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica! Din blogg har kommit att bli en av mina få favoriter och älskar att du uppdaterar ofta! Skulle inte du kunna göra ett inlägg om dina favoritläppstift du oftast använder? Skulle också vara kul att få se dina holy grailproducts, vilka återkommer du alltid till liksom? Tack för allt du delar med dig. Puss!

  Reply
 • Ah det kan jag fixa! Tack <3

  Reply
 • 3 dar har min mail inte funkat nu är det ordnat hurra!!! Hittat en resa jag ska fundera på till hösten. Man åker till Miami o tränar på gym. Man har även tid till nöjen o man kommer äta nyttigt låter jättekul tycker jag.

  Reply
 • Det översta tipset funkar asbra över natten också, sov med det så får en fina lockar dagen efter 😀 bra tips!

  Reply
 • Gud det måste jag testa!

  Reply
 • Men huur snyggt Nu måste jag införskaffa mig en bandana!

  Reply
 • Snyggt! Ska rota fram min

  Reply