Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | July 13, 2016

Enkel festfrisyr!

enkel festfrisyrFestfrisyrer är inte alltid så lätt att fixa själv, de flesta har typ två frisyrer de pendlar mellan och jag själv har antingen håret utsläppt eller i en något högre hästsvans… Men här tänkte jag visa er steg för steg hur ni fixar er en snygg och enkelt festfrisyr. 😉festfrisyrSätt upp två sektioner i övre delen av håret och snurra igenom snodden. Den här delen kommer vi att “hänga upp” resten av håret i.festfrisyr steg for stegSedan delar du upp de övriga håret i tre sektioner och sätter snoddar längst ner. Ta mittendelen,  snurra den lite och sedan trär du igenom den i det övre håret, “häng upp” mittensektionen i den övre.festfrisyrstegforstegSedan gör du samma sak med sektionerna på sidorna, tvinna dom litegrann och sedan “hänger du upp” dom i den övre sektionen. Fäst fast dom med hårnålar så dom inte glider ur.frisyrDra ut mittensektionen lite så den blir lite större och lösare. Sedan får man spraya till så allt småhår lägger sig snyggt runtom. enkelfrisyrOch tadaaaa. inte svårare än så och det tar max 10 minuter. Testa själva!

Kommer ni att testa denna frisyr? Klicka på hjärtat!
Emoji_u1f447


6 kommentarer6 kommentarer om “Enkel festfrisyr!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica! Jag är en sexton årig tjej som precis har köpt gym kort och har tänkt börja Styrketräna. Mitt mål med träningen är att bygga upp en stark och sund kropp. Jag är i nuläget väldigt mager och har inga former alls,alltså vill jag gå upp i vikt och volym med hjälp av träning. Jag har dock ingen aning om hur? Jag skäms varje gång jag kommer till gymmet för jag känner mig så jävla dålig. Jag orkar knappt ingen vikt och jag vet inga bra övningar. PT skulle självklart vara det bästa för mig, men tyvärr är jag en fattig student. Har du några tips för nybörjare när det kommer till styrketräning? Vad ska man tänka på osv osv. Skulle verkligen uppskatta din hjälp då jag är otroligt trött på att inte ha någon rumpa;) haha kram

  Reply
 • Hejsan!

  Får så himla mycket inspiration av att läsa din blogg. Det är så himla sjukt för efter att ha följt dig i flera år så känns det ju verkligen som att jag känner dig nu! Hur konstigt det än låter så kan jag ibland känna att “vafan, kommer vi aldrig att umgås? Kommer vi aldrig att bli vänner?” Vilket är rätt självklart egentligen att vi aldrig kommer att bli. Men när man harföljt någon sååå länge så känns det så himla konstigt att du inte känner mig på samma sätt som jag har fått chansen att lära känna dig. Låter säkert jätte konstigt i dina öron men var verkligen bara tvungen att skriva detta.

  Tycker iallafall att du är grym! Ha det bäst! Massa kramar från Linn <3

  Reply
 • Skulle verkligen uppskatta om du visade hudvårdsrutiner för ansiktet. Som ex jag använder aldrig ansiktsvatten behöver man det o varför. Jag smörjer in ansiktet på kvällen men inte på morgonen. Är det därför mitt smink kan bli kakigt o hur länge innan man sätter på sminket ska man smörja ansiktet. Ja du ser min rutin o sköta ansiktet behöver bli bättre.

  Reply
 • Tycker hon varje vecka lägger ut hudvårdsrutiner i bloggen. Finns en sökfunktion om du trycker på de tre strecken uppe i högra hörnet.

  Reply
 • Jag vet hur man söker men jag känner o vet många som har behov av detta. Bra saker kan man ta upp igen. O man ska fråga annars får man aldrig reda på något.

  Reply
 • Ååh Annica skulle du kunna visa flera hår frisyrer till lite “kortare” hår. Typ frisyrer som typ är utsläppt hår. Tog precis ut mitt löshår o gillar verkligen inte mitt hår nu för att de är så kort o tråkigt. Har lite kortare hår en dig tyvärr. Behöver hjälp Måste bara tillägga att du är fantastisk

  Reply