Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:35 | July 12, 2016

Träna gratis med PT!

Hallå! Varför har jag inte vetat detta fram till nu? Vi kommer börja med praktik inom kort på min PT-utbildning på Safe Education, det betyder att vi behöver personer att träna på. Med andra ord; vi erbjuder gratis PT-timmar!

Under denna tid får du som kund själv bestämma vad som ska göras. Vill du fokusera på att bli starkare, gå ner i vikt, bli smidigare, få bättre kondition, magrutor och liknande så fixar vi ihop program till er. Alltså detta är för bra för att vara sant. 😀

Vi behöver kunder att träna på, vissa vill träna med PT men har inte råd. Detta är alltså en win-win situation. Och jag blir nästan irriterad att jag inte hört om detta innan, fatta att få träna med en PT helt gratis. 😀

Sök bara lediga tider på länken här nedan så är ni varmt välkomna att träna helt gratis och utan krav med oss som utbildas. 😀

Sök tider här: Träna gratis med PT!


8 kommentarer8 kommentarer om “Träna gratis med PT!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan man på något sätt önska att ha dig på den där gratis PT-timmen? 🙂

  Reply
 • Jag vet inte riktigt, det beror på vilken tid du väljer och om jag har fått samma dag 😉

  Reply
 • Behöver hjälp Annica! Tränar för tillfället ca 3-5 dagar i veckan beroende på hur mycket jag jobbar – kör endast styrka (fria vikter mestadels) då jag har väldigt bra ämnesomsättning och jag vill bygga muskler och få former!
  Kör ben/rumpa 2gånger/vecka då jag vill utveckla rumpan (platt naturligt) kör mest knäböj (lowbar, djupa böj) rumplyft, utfall, raka mark/sumomark. Alltså mest tunga lyft (kör 80kg böj, 90kg rumplyft osv) men de enda som utvecklas är framsida lår- vad gör jag för fel?? Min rumpa har blivit bredare, men inte större! Så irriterande :/

  Reply
 • Åhhh… om jag ändå bott i Stockholm!! ♥

  Reply
 • 🙂

  Reply
 • Hej!
  Är det någon åldersgräns?
  Verkar ju så roligt!

  Reply
 • Nej inte vad jag förstått det som 🙂

  Reply
 • Hej Annica, tack för en superfin blogg. Hamnade på den när jag sökte efter hjälp. Sökte på livscoach, pt, domina, terapi massage, coach. Jag vill hitta nån som kan scanna av mig och som jag även kan prata med om allt. Familj,jobb,fritid, sexliv, framtid mm. Nån som kan ta tag i mig och puscha mig. Tala om vad jag ska göra mm. Jag undrar om du vet mån el om du kan tänka dig? Vore grymt tacksam om du skickade ett litet mejl. Självklart betalar jag för all hjälp. Mitt tel nr. 072-9292795. Kram/Micke

  Reply