Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:58 | July 10, 2016

Veckorutin för läppar!

fina läpparMorsning korsning kära läsare! Det är söndag och idag sov jag ut, fasen vad skönt det var. Vaknade till av att Marcelo satt och kollade UFC på surfplattan och försökte lägga mitt huvud på hans bröst men det var inte alls lika mjukt som kudden. 😀 Sedan klev jag upp, hoppade in i en sval härlig dusch och passade på att pyssla om mina läppar efteråt.fina läpparJag skrubbar och donar med mina läppar minst en gång i veckan för att dom ska hålla sig mjuka och smidiga. Sedan blir resultatet när man applicerar läppstift också så mycket bättre! Jag skrubbar antigen med en läppeeling, tandborste eller en frottehandduk. Alla tre sätten går lika bra, se bara till att göra det efter duschen för då är det lättare för det fnasiga att skrubbas bort.fina läpparSedan lägger jag en återfuktande läppbalsam med lite “pirr i” som jag kallar det, sådant som får igång cirkulationen i läpparna. 🙂fina läpparSedan återfuktar jag med en vanlig balm och såhär mjuka och gosiga blir dom efteråt. Det tar max fem minuter att pyssla om dom så lägg den tiden på det för att hålla dom kyssvänliga. 😉fina läpparSåhär slätt och fint blir det när man sedan målar lite läppstift, inga torra fnasor och jag upplever även själv att läpprodukten sitter bättre! 🙂


16 kommentarer16 kommentarer om “Veckorutin för läppar!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här