Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:28 | July 7, 2016

Mitt hår genom tiden

ombre hairSåg att en annan bloggare hade gjort ett litet kollage med sitt hår den senare tiden och jag fick lite inspo så här kommer mitt kollage. Det här är långt ifrån alla hårfärger och frisyrer jag haft men dessa ni ser på bild är några av alla de färger och frisyrer som just Elin Johansson gjort på mig och det som är gemensamt med dessa är ju är ju att jag blivit blondare och blondare samt att ombren ändå hänger kvar! 🙂

Nr. 2 är den bild som är äldst, det är till och med mitt egna hår på den bilden vilket man knappt kan tro för det är så vackert. Sedan ville jag kunna locka håret utan att håret blev rakt så då blev det förtjockning som sedan gick till förlängning som sedan gick till att jag ville ha ut allt och klippa kort. Och det är här jag stannat kvar, jag trivs väldigt mycket bättre i kortare hår, det känns som att jag kommer fram mer och som ens mamma alltid sa när man var liten och blev kortklippt “man ser lite mognare ut”. 😀

Vilken frisyr tycker ni jag passar bäst i? 😀


21 kommentarer21 kommentarer om “Mitt hår genom tiden”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här