Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:06 | July 6, 2016

Rituals Magic Balm

Rituals Magic Balm Rituals Magic Balm, innehåller sheasmör pch lugnande ringblomma för att mjukgöra läpparna.Rituals Magic Balm Rituals Magic Balm Jag har alltid vart lite emot det här med att stoppa ner fingrarna i produkterna, en riktig bakeriefälla…Rituals Magic BalmSitter på lektion och idag har vi fettmätningar, det är så kul! Så fort jag har andra saker att tänka på så går allt bra, dagarna går fortare. 😀

Hallå jag har glömt mitt läppstift idag buhu… Jag är lite av en lightversion av Montazami och känner mig så naken utan något på läpparna så hela morgonen har jag suttit med denna bara för känslan att ha något där. Dock får jag varva den med läppenna eftersom denna läppbalsam är helt transparent och jag är ju lite beige av mig. 😀

Färgen på läpparna jag har på den här bilden kommer från ett läppstift från Mac, ni få se lite senare idag. Men för övrigt så är denna produkt väldigt behaglig på, den känns “lätt” på läpparna, inget som kladdar och den har en svag doft men annars skulle jag klassa den som doftfri. 🙂


3 kommentarer3 kommentarer om “Rituals Magic Balm”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad är det som tynger dig.det måste ju vara något speciellt!

    Reply
  • Voluspas doftljus på varenda bloggares bord! Och marmorbord förstås 😀 varför skapar man inte ett personligt hem ?

    Reply
  • Till Andrea men skulle du vilja att någon klagade på ditt hem?? Ljuset luktar gott o marmorbord är ju snyggt. Liksom skriv något positivt. Vad jag sett har annica o marcelo det ljust o fräscht hemma. O många vill ju följa trender. Själv blandar jag äldre o nytt. Men vill bara ha ljusa färger.

    Reply