Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | July 5, 2016

bareMinerals Complexion Rescue -Nya färger!

Complexion RescueDet bästa av en BB, CC och färgad dagcreme som även ökar fukten i huden omedelbart, vi snackar ju såklart om min absoluta favoritmakeupprodukt bareMinerals Complexion Rescue. Va har det kommit en ny!? Eh nej inte riktigt men däremot har det kommer fler nyanser så att produkten verkligen ska passa alla. Det har kommit hela sex nya nyanser så totalt är dom nu 16st i Rescuefamiljen,

Kall underton: #01 och #04
Neutral underton: #1.5 (ny), #02, #4,5 (ny), #05, #6.5 (ny), #07, #8.5 (ny) och #10
Varm underton: #03, #5,5 (ny), #06, #7,5 (ny), #08 och #09

Produkten ger från en lätt till medium täckning, det finns en speciell borsta till just denna produkt men jag själv tycker resultatet blir grymt med en Beautyblender.

Pris: 435kr 395kr >>HÄR<<

Complexion RescueFöre och efter med #6,5.Complexion Rescue Complexion RescueHär kan ni se skillnaden på en neutral och varm underton. Den till vänster är #6.5 och den är någon mörkare än #7.5 som har en varm underton. Eftersom jag själv har en kall hudton så väljer jag kalla eller neutrala färger.


4 kommentarer4 kommentarer om “bareMinerals Complexion Rescue -Nya färger!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så bra med fler nyanser! Ingen pasade helt tidigare, men nu ska det nog greja sig.

  Reply
 • Ja testa 😀

  Reply
 • Hur vet man vad man är då? Har lyckats få fel färg varenda gång jag handlat foundation. Även när jag fått hjälp.

  Reply
 • […] got a little disappointed to find out that it’s slightly lighter than the shade Desert 6.5! (Next-to-each-other-swatches from Annica Englund) And it wasn’t as warm/golden brown enough for my skin tone. But then I noticed that the […]

  Reply