Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:36 | July 4, 2016

Vad är Olaplex?

olaplex olaplex olaplex

Idag ska jag ju till Elin för färg och klipp, det ska bli så härligt för jag känner verkligen att jag behöver något som får upp mitt humör och hon om någon kan det! 😀

Så igår förberedde jag mitt hår med Olaplex, för er som inte vet vad det är så kan jag berätta att Olaplex är en produkt som reparerar, stärker och skyddar håret i samband med kemiska behandlingar, färgning. Man kan alltså bleka håret mer extremt om man Olaplexbehandlar håret innan. Många frisörer använder det samtidigt när dom färgar men man kan även använda det hemma i förebyggande syfte.

Produkten reparerar hårets fiberskikt, den återkopplar svavelbryggorna i håret och motverkar oxidationsmedlets brytande effekt genom att återkoppla dem innan syreatomer tränger in i håret. Olaplex förebygger skador, reparerar gamla skador och stärker håret.


11 kommentarer11 kommentarer om “Vad är Olaplex?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • De du skriver om ångest, ta det priva och inte på bloggen, ta det med Marcelo spelar ingen roll vad det är
  blanda inte in andra, en fortsatt bra dag!

  Reply
 • Va!!!!lägg av. Bra hon skriver om sina känslor. Det är hennes blogg. O vi som är här ja vill vara för att vi gillar hennes blogg. Du anonym kan ej bestämma över andra människor tänk om !!!!

  Reply
 • Maria jag besämmer inte alls om hennes blogg jag tycker så och du tycker så
  Jag gillar också hennes blogg, var inget elakt menat!

  Reply
 • Ok anonym då förstår jag ha det bra.

  Reply
 • Maria jag besämmer inte alls om hennes blogg jag tycker så och du tycker så
  Jag gillar också hennes blogg, var inget elakt menat!

  Reply
 • Bra Tips!

  Reply
 • Kan du höra med Elin om hon kan rekommendera frisörer (eftersom hon är fullbokad!

  Reply
 • Kan man använda Olaplex för att reparera håret även fast man inte har färgat det? Alltså bara för att vårda och reparera sitt “naturliga” hår? 🙂

  Reply
 • […] badrummet möttes jag av…härliga skönhetsprodukter! Hårbehandling för hemmabruk från Olaplex, doft från Sensei, kroppsprodukter från Sachajuan, fräsig rakhyven från Korp, BUS från James […]

  Reply
 • […] Som jag hört om detta men egentligen aldrig tagit reda på vad det är för något egentligen. I måndags när jag var på ett event så vann jag en Olaplexbehandling plus att alla fick med sig en produkt hem för just hemmabruk. Åh detta ska bli intressant att testa tänkte jag så jag hörde av mig till min fantastiska frisör Elin Johanson och frågade om hon arbetade med det. ”Självklart!” fick jag till svar, hon behandlar mitt hår med det när hon färgar vilket jag missat helt. ? Men vad är då Olaplex? […]

  Reply
 • […] så var det lite lottdragning och dom hade fixat så att alla vann pris, jag vann bland annat en Olaplex-behandling som jag vart så intresserad av. […]

  Reply