Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | July 1, 2016

Hårtatuering

hårtatueringKylie Jenner är en stor inspiration för många just nu, är det inte hennes matta läppar så är det hårtatueringarna och sådana har jag testat nu. 😀 Jag var tveksam till dessa då jag tyckte att det kändes lite barnsligt. Det känns som en sådan här grej som man ger till barn och när jag testat dessa så kände jag nog lite samma sak. Visst är Kylie Jenner är en riktig inspiratör så föll jag inte för denna trend…

Hårtatueringarna kommer från Glitter och kostar ca 50kr.
hårtatueringMan gör precis som med vanliga gnuggisar. man klipper ut, drar bort plasten och placerar. Se till att ha kammat igenom håret så håret ligger slätt och bra under.hårtatueringBlöt tatueringen noga så du ser att pappret sugit åt sig, då kommer tatueringen släppa från pappret och fästa i håret. Ja, precis som en gnuggis. 😉hårtatueringDra försiktigt av och låt håret torka.hårtatueringVoila, Vad tycker ni? Något ni skulle vilja ha?hårtatueringSedan var den ganska lätt att dra av också, fastnade lite i längderna men det var bara att knorpa bort. 😀


9 kommentarer9 kommentarer om “Hårtatuering”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tycker att det var fint, men jag tror jag hade blivit irriterad av att ha den… haha

  Reply
 • Varför irriterad jättefint tycker jag.

  Reply
 • 😀

  Reply
 • Jag sa att det var fint!
  Men jag TROR jag personligen hade blivit irriterad av utav det…

  Jag blir själv irriterad av småsaker på mig själv, men blir inte du själv det, Så kör på detta, för det var fint!

  Reply
 • Nej det blir man inte men den känns lite…barnslig?

  Reply
 • Lite häftigt tycker jag allt att det är 😀 du är så vacker!!

  Reply
 • Hahaha smaken är som baken 😀

  Reply
 • Åå jag skulle vilja testa det 🙂 Annica du är bäst <3 Mvh en tjej som har tittat på dig sedan BB och är ditt fan nu 😀 <3

  Reply
 • Åh söta du <3

  Reply