Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | June 30, 2016

Balsamspray för blonda!

balsamsprayBlondiner hör upp! För ett tag sedan var jag på en härlig kväll med EMevent och då blev vi presenterade för märket Paul Mitchell. När man har blonderat håret så är det lite skörare men jag fick med mig en produkt hem som heter Ker Active Blonde Forever Blonde Dramatic Repair. Det är en vårdande spray som mjukgör, stärker och fräscha upp blont hår, produkten innehåller KerActive Protein, safflorfrön och macadamianötolja som penetrerar varje hårstrå och hjälper till att vårda och återfukta och denna är just framtagen för skört blont hår.

Kommer ni ihåg när man var liten och Natusan kids balsamspray hade kommit? Den effekten ger den här produkten på mitt hår, man märker alltså stor skillnad. När jag sprayar i denna i handdukstorkat hår känns det som jag badat i balsam för håret blir så mjukt, lent och följsamt. Jag kan till och med kamma det försiktigt efteråt utan att det är tovigt någonstans. Jag älskar den här produkten och använder den efter varje hårtvätt. Så alla blondiner där ute som vill ha ett mjukare och mer återfuktat svall -kolla in den här produkten!

Pris: 150ml, 289kr >>HÄR<<
balsamspray balsamspraySprayar igenom längderna, man behöver inte alls mycket innan man känner att håret börjar bli mjukare.balsamspray balsamspray balsamsprayDet är så enkelt att kamma igenom det efteråt, kammen bara glider genom håret.balsamsprayFluffigt och mjukt resultat. 😀

 

Innehåller affiliate.
>>Läs mer!

6 kommentarer6 kommentarer om “Balsamspray för blonda!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Finns det liknande för brunt hår? 🙂 älskar din blogg, den är så bra!

  Reply
 • Åh jag vet inte :O

  Reply
 • hej annica1

  Jag undrar vart dina fina örhängen kommer ifrån? ha en underbar dag 🙂

  Reply
 • Ni tjänar 60:- om ni köper den hos Lyko 🙂 kostar endast 229:- där.

  Reply
 • Bra tips!

  Reply
 • Hej Annica! Vad kul att du gillar Forever Blond Dramatic Repair. Det är en av mina absoluta favoriter med! Den stärker och mjukgör alla hår! Den är i våran blond serie för att blonda hår oftast är mer porösa och skadade. Så även svarthåriga, rödhåriga, lilahriga etc kan använda den och få fantastiska resultat! =D /Kram Linda

  Reply