Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | June 28, 2016

Heltäckande Concealer

P6280101Det är så många gånger jag har fått frågan om jag vet en bra täckande concealer, well mina läsare nu har jag äntligen ett nytt uppdaterat svar. Det stavas Too Faced Born This Way. Trots att produkten är så pass täckande så är den inte alls trög eller torr utan den smälter in otroligt bra i huden i ögonområdet och den är lätt att arbeta med. Den sitter även bra och håller verkligen hela dagen!

Produkten innehåller kokosvatten vilket har en återfuktande effekt och det gör att concealern håller sig mjuk och smidig under hela tiden du bär den. Den visar inga tendenser att torka till och krackelerar så man får linjer och “sprickor” under ögonen.

Too Faced har en foundation som heter just Born This Way och den här concealern hör till samma serie och har lika bra egenskaper som den basen. Den är helt oljefri, återfuktande, smälter in otroligt bra i huden, har en bra täckningsförmåga och ger ett slätt och fint resultat. Concealern finns i hela 10 nyanser så det finns verkligen en nyans för alla. 😉

Pris: ca 275kr
Lanseras v.35P6280099 P6280105Från vänster till höger: Very Fair, Fair, Light, Light Medium, Medium, Tan, Deep Tan, Dark och Deep.
toofacedFöre och efter. Här lade jag concealern innan foundation.
too faced born this wayFöre och efter. Här lade jag concealern efter foundation, den metoden föredrar jag själv eftersom då ser jag vad min foundation inte täcker. Då går jag in och justerar med concealer. P6280114Jag själv använder Light Medium runt ögonen.


12 kommentarer12 kommentarer om “Heltäckande Concealer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • var kan man köpa denna?! 🙂

  Reply
 • Spear bland annat 😀

  Reply
 • åh aldrig hört talas om..? finns den att köpa i sverige? 🙂

  Reply
 • Jag vill också veta om man kan få tag på denna i Sverige !! Svara gärna Annica:-)

  Reply
 • Sephora 😀

 • Undrar också var man kan köpa den? Ser ju galet bra ut!!

  Reply
 • Hej Annica. Jag gjorde en näsoperation för nästan en månad sedan. & jag har läst att man ska undvika solen efteråt. Men jag har en inbokad resa om cirka en vecka och nu har det gått en månad sen operationen. Måste jag fortfarande ha hatt/keps och massa solskydd konstant? Jag har läst runt lite men det står olika överallt så jag ville fråga dig också för att känna mig extrasäker. Tack så mycket på förhand! Kram

  Reply
 • Jag skulle vara noga med keps för näsan sväller när den utsätts för värme. Så skydda den om du vill ha ett fint resultat!

  Reply
 • Ska man ha samma färg som foundation eller ljusare vilka fina smink produkter du får.

  Reply
 • Jag skulle säga samma eller snäppet ljusare. Men man ska helst ha en concealer som är så nära hudtonen som möjligt. 🙂

  Reply
 • Tycker det är rätt stor skillnad mellan medium och tan. Borde finnas en där emellan kanske

  Reply
 • Vilken sida kan man hitta dom på? 🙂 MÅSTE testa!

  Reply