Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:41 | June 26, 2016

Skön träning och söt dusch!

P6260002Jag cyklade till Åsas Itrimcenter på Södermalm och där väntade även Lelle, så vi tre köttade under dagens pass där fokuset var underkropp. Åsa sätter alltid ihop så bra träningspass, dom är väldigt isolerade och jag som annars har svårt att få kontakt med vissa muskler får det så mycket lättare när man tränar just isolerat. Så idag var det rumpan som fick smaka på ett svidande pass och vi avslutade sedan med lite magövningar. Det slutar alltid med att vi alla ligger och kvider och skriker av smärtan i musklerna, då vet man att man kommer få resultat. 😉NamnlösSmart där Åsa, försök att komma loss. 😀 Måste även berätta att sedan i påskas har Lelle gått ner hela 12kg. Genom att bara lägga om kosten och äta renare och mer hälsosamt samt tränat med WörkOut och Åsa har hon nått detta resultat på 14 veckor. Det är galet bra, jag är så imponerad! 😀P6260025Såhär såg dagens pass ut:
-Cirkel: Raka marklyft, squat med vikt och kettlebell swing. 45 sekunder jobb, 15 sekunder vila och 3 varv.
-Övning: Pingvingång, man sätter gummiband vid fotleden och försöker att gå åt sidan. 30sek åt varje håll, 4 minuter, ingen vila.
-Superset 1: Kissande hunden, kick back (ståendes på knä, häl upp mot taket) 30sek på varje sida, 4 minuter, ingen vila.
-Superset 2. Crunches, flatters. 30sek på varje övning, 4 minuter, ingen vila.
-Superset 3: Omvända crunches, liggande situps (benen raka efter marken) 30sek på varje övning, 4 minuter, ingen vila.
Bra jobbat brudar!
P6260031När jag kom hem testade jag även den sista duschgelen från Palmolive, jag har haft dessa ståendes ett tag så dom var nya för ungefär fem veckor sedan men bättre sent än aldrig. Marcelo är lite smått besatt av chokladvarianten, varje gång han duschar och jag kommer in i badrummet är det fyllt med denna doft. Jag däremot gillar inte söta doftar när jag duschar, jag vill att det ska dofta rent och fräscht. Hade det vart bra för kroppen att duscha i ren citron så hade jag nästan gjort det för så friskt vill jag att det ska dofta. Speciellt när det är såhär varmt och när man kommer hem efter ett träningspass och bara vill bli ren och fräsch. Så dessa gick inte hem hos mig men om jag skulle välja en av dom så blir det jordgubben, den var den mest friska av dessa tre annars är dom otroligt söta och varma i doften.

Pris: ca 25kr i matvarubutiker


1 kommentarerEn kommentar om “Skön träning och söt dusch!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här