Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:57 | June 22, 2016

The Body Shop Cusion Foundation

thebodyshopcushion thebodyshopcushion thebodyshopcushionFöre och efter.thebodyshopcushion

Hej på er! Sorry att det här inlägget kommer upp lite senare men jag har vart på workshop hos min nya bloggportal MyShowroom och det har vart så inspirerande. Tänk att jag som gick från att vara lite halvless där ett tag gick till att bli inspirerad till tusen på detta möte, alltså dessa brudar kan sitt jobb! 🙂

Nog om det, jag kom ju hem från England precis och när vi var där fick vi testa, klämma och känna på en hel del nyheter och denna Cushion Foundation är en av nyheterna. Den här produkten är helt fantastisk om man ofta är på språng, vill att applicering ska gå snabbt och om man vill ha en lätt täckning. En Annica-produkt helt enkelt.

Denna foundation är en askförpackning av deras tidigare Fresh Nude Foundation. Den ger ett naturligt resultat, man kan även arbeta upp den så att den ger mer täckning, den känns inte på huden utan produkten är så pass lätt att man känner sig fortfarande fräsch om ni förstår vad jag menar. Denna foundation ser till att huden återfuktas med hjälp av aloe vera och rosenvatten och den täpper inte igen några porer.

Det som jag gillar med denna typ av produkt är att man “baddar” på den vilket är ett superbra alternativ om man lätt rodnar vid beröring av ansiktet. Så vet man av sig att man är känslig så är denna skön att bara dutta lite lätt i ansiktet för att få till en fin bas. :).

Den här produkten är så pass ny att jag inte har all info om den ännu, jag vet inte vad priset kommer att vara eller exakt datum när den släpps men det kommer inte dröja alltför länge innan ni kan hitta den i butikerna. Så håll ut! 😀


5 kommentarer5 kommentarer om “The Body Shop Cusion Foundation”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Med din hy får du allt som oftast ett väldigt fint resultat vad du än testar. Ser jättebra ut.

  Reply
 • Ja alltså sköter man grundarbetet kommer mycket att se bra ut! 🙂

  Reply
 • Spot on! Jag är ganska noga med min hud, men dras med Perioral dermatit och har mycket röda partier sen massa år tillbaka så inte helt flawless, hehe..

  Reply
 • Vill skriva och berätta att jag älskar att läsa din blogg! Den är ärlig, känns äkta och du verkar vara en fantastiskt snäll och godhjärtad person! Jag blir glad när jag läser din blogg! Tack för allt du delar med dig. Med vänlig hälsning A

  Reply
 • Tack söta du! <3

  Reply