Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:56 | June 18, 2016

I´m done!

P5250527
Hej på er!

Jag är hemma och allt har gått hur bra som helst idag. Började med Praktiska provet på min PT-utbildning på Safe Education  och den gick som jag skrev innan hur bra som helst. Sedan hade fyra timmar på oss att skriva prov på Steg 1 och 2, efter 1h och 45min var jag klar. Det kändes som att jag kunde allt som rinnande vatten och den känslan var så skön. Jag som tidigare alltid haft svårt att skriva prov kände att detta var något som jag kunde. Jag vågade inte ens dricka mitt vatten eller äta min prov-snack för jag var så rädd att tappa den fokusen som jag hade.

Men när jag var klar så kändes det så skönt, det kändes som att jag verkligen förstått allt. Nu väntar jag med spänning på att få tillbaka provet som jag mest troligt kommer att få nästa vecka. Jag hoppas att resultatet är lika positivt som min känsla var under provet.

Så nu är första och andra steget avklarat, tredje och sista steget kommer jag att gå i höst. Jag behöver fokusera på bloggen och mina samarbeten och sen komma iväg på en välbehövd semester med Marcelo samt hälsa på familjen i Norr. Det tråkiga med detta är ju att jag inte kommer att gå med mina klasskamrater som jag haft nu. Alltså jag har haft världens bästa klass, så härliga människor som gjort det så roligt att kliva upp tidigt på morgnarna och sluta sent på eftermiddagarna. Jag har verkligen sett fram emot varenda dag för att träffa alla så det är med blandade känslor att jag inte kommer hoppa på sista steget nu den 1a juli. Men jag får börja träna mer på Sats SoFo så jag kan träffa dom på lunchrasterna osv. 😀


21 kommentarer21 kommentarer om “I´m done!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt att läsa att provet gick bra! Jag älskade att skriva tentor när jag pluggade till sjuksköterska. Det var en sån härlig känsla när man kunde frågorna och kände att man gjorde bra ifrån sig!
  Kram

  Reply
 • Va gjorde du? Åh tänk om man kände samma som dig. 😀

  Reply
 • Grattis! Ps : nu skrivs det om dej på bloggbevakning igen !

  Reply
 • Kolla in min blogg. Dagens inlägg handlar bl.a. om kamouflagemjukisdress och senare kommer det upp ett inlägg om den nya trenden med transparenta detaljer på skor. T.ex. tipsar jag om ett par som verkligen liknar Manolo Blahniks men bara kostar 338 SEK!

  Reply
 • Tack!
  Den där Camilla har inget liv. Fattar inte att hon är så besatt av andra som det faktiskt går bra av.

  Reply
 • Precis som alla andra som arbetar inom media med granskningar av olika slag – vi har inga liv någon av oss. Vi ÄR såååå tragiska! =)

  Reply
 • Sen att hon skriver och gratulerar dig till din avklarade utbildning har du förmodligen inte ens brytt dig om att kolla. Sluta vara så förbannat snarstucken i världens största offerkofta. Om du läst hennes blogg skulle du inte skriva så jävla dumt.

  Reply
 • Sen att hon skriver och gratulerar dig till din avklarade utbildning har du förmodligen inte ens brytt dig om att kolla. Sluta vara så förbannat snarstucken i världens största offerkofta. Om du läst hennes blogg skulle du inte skriva så jävla dumt.

  Reply
 • Så besviken att du kommenterar så. Vill också minnas att hennes blogg gick om din (om vi nu ska nämna hur bra det går för andra). Hon ger dig dessutom nya läsare. Jag själv har hittat hit efter jag läst inlägget Camilla skrev om den negativa Neutrogena recensionen. Där Camilla tycker det gör dig mer trovärdig som även skriver när du INTE tycker en produkt är bra. Jag började följa din blogg då och tyckte att du verkade trevlig, ärlig, målmedveten och med båda fötterna på jorden. Nu vet jag inte längre – efter den kommentaren så känns du precis “som alla andra”…
  Jag personligen tycker att det är bra att ifrågasätta och inte bara svälja allt man läser med hull och hår. BloggBevakningen gör precis det – visserligen med skarp satir och ibland en slags humor som kanske svider om man tar det för allvarligt. Tror man på sig själv och kan stå för det man skriver då kan man ta att inte alla håller med. Eller?

  Reply
 • Hittade hit genom Camillas blogg, Gillade din blogg i några dagar men tackar för mig när du svarar så jävla drygt. Hon er dig massa reklam och cred. Hej då.

  Reply
 • Meh! Du är nog den bloggare som får noll eller knappt någon kritik från bloggbevakning. Det mesta som nämnts om dig där är positivt och en tumme upp kring vad du skrivit om. Kanske dags att du klickar dig in på bloggbevakning och läser om dig själv innan du kommer med förutfattade meningar om någons liv…

  Reply
 • Men hallå?! Du är nog den bloggare som får noll eller knappt någon kritik från bloggbevakning. Det mesta som nämnts om dig där är positivt och en tumme upp kring vad du skrivit om. Kanske dags att du klickar dig in på bloggbevakning och läser om dig själv innan du kommer med förutfattade meningar om någons liv…

  Reply
 • Väl kämpat!

  Reply
 • Tack snälla!

  Reply
 • Bra jobbat 🙂

  Reply
 • Taaaack!

  Reply
 • Kolla in min blogg. Dagens inlägg handlar bl.a. om kamouflagemjukisdress och senare kommer det upp ett inlägg om den nya trenden med transparenta detaljer på skor. T.ex. tipsar jag om ett par som verkligen liknar Manolo Blahniks men bara kostar 338 SEK!

  finest.se/fashionandbeauty

  Reply
 • Btw, jag blockade dig 😉

  Reply
 • Kolla in min blogg. Dagens inlägg handlar bl.a. om kamouflagemjukisdress och senare kommer det upp ett inlägg om den nya trenden med transparenta detaljer på skor. T.ex. tipsar jag om ett par som verkligen liknar Manolo Blahniks men bara kostar 338 SEK!

  Reply
 • Kan du sluta göra reklam på min blogg för din? Tack!

  Reply
 • Så besviken att du kommenterar så. Vill också minnas att hennes blogg gick om din (om vi nu ska nämna hur bra det går för andra). Hon ger dig dessutom nya läsare. Jag själv har hittat hit efter jag läst inlägget Camilla skrev om den negativa Neutrogena recensionen. Där Camilla tycker det gör dig mer trovärdig som även skriver när du INTE tycker en produkt är bra. Jag började följa din blogg då och tyckte att du verkade trevlig, ärlig, målmedveten och med båda fötterna på jorden. Nu vet jag inte längre – efter den kommentaren så känns du precis “som alla andra”…
  Jag personligen tycker att det är bra att ifrågasätta och inte bara svälja allt man läser med hull och hår. BloggBevakningen gör precis det – visserligen med skarp satir och ibland en slags humor som kanske svider om man tar det för allvarligt. Tror man på sig själv och kan stå för det man skriver då kan man ta att inte alla håller med. Eller?

  Reply