Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:10 | June 7, 2016

Annicaenglund.se 4 år!

P5240422God morgon på er!

Igår var det knas på bloggen, jag kunde inte blogga som jag skulle vilket var lika frustrerande för mig som för er. Nej nu ljög jag, det var värre för mig för jag hade verkligen tid att jobba igår och så kunde jag inte då blir det ganska jobbigt eftersom jag försöker att få ihop utbildningen med bloggen. Men det är bara att bita ihop och göra det bästa utav situationen.

Igår när jag kom hem och insåg att det inte gick att jobba så lade jag mig på sängen och slocknade, jag var helt utslagen. Det var så mycket biomekanik som gick in i min skalle så den behövde få vila från massa info ett tag. Någon timma senare väckte Marro mig och vi åkte till hans föräldrar på nationaldagsmiddag, det var så mysigt och så gott.

Btw, något mer vi faktiskt firar idag är min fyra årsdag som bloggare. Yes för exakt fyra år sedan startade jag min blogg och har haft den som mitt heltidsarbete sedan dess, känns rätt coolt ändå. Jag kommer ihåg när jag pratade med min pappa och han bara “när ska du skaffa dig ett riktigt jobb då?” och det var så svårt att beskriva för honom att jag faktiskt tjänade pengar på att skriva om mig själv. Men folk har liksom insett det nu, att man kan livnära sig mer eller mindre på bloggar och jag är så glad att jag inte lade av trots att folk var på mig om det. Det har öppnat så mycket dörrar och jag är så glad att jag har min blogg idag och hoppas på många år till tillsammans men den och er! 😉


7 kommentarer7 kommentarer om “Annicaenglund.se 4 år!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • grattis

  Reply
 • Va?! Har du bara haft bloggen i 4 år och redan så stor? Vad coolt och bra gjort. Juste du var ju med i BB, den pushen måste varit bra. Vad roligt att det gick så bra för dig fina du, kör hårt och kör framåt. Ser fram emot allt du kommer att kunna dela med dig av och tipsa om efter din utbildning. 😀

  Reply
 • Tycker du ska prata med Finist, din Marcelos bloggar är trög att komma in på, att komma in och kommentera
  tar ett tag och den fryser och det strular hela tiden, du skrev en gång att vi skulle kontakta Finest, gjorde det förra
  veckan när det var strul, ingen svarar i telefonen endast telefonsvarare och ingen ringer upp, skriver mail men ingen
  svara på det, det kanske går bättre om du säger till, dom här problem har ju varit till och från länge!

  Reply
 • Grattis till 4 år!!!
  Du ser ut som en riktig filmstjärna på bilden.
  Häftig fotölj också. Är det hemma hos Davis factor?

  Reply
 • Stort Grattis!

  Det är med stort glädje och nöje att följa din blogg dagligen,
  tack för att du vill dela med dig

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Åh 4 år 🙂 Har följt dig sen början och fortsätter ett tag till 🙂 Grattis till en superbra blogg

  Reply