Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:47 | June 2, 2016

Fotbollsfru och leder

P6011316Marro in action.P6011321Hans lag vann.
P6011325 God morgon!
Efter skolan igår hoppade jag upp på cykeln till Skarpnäck för att supporta min fotbollsspelande Amarelloo. Dom startade upp ett eget fotbollslag i år “Redbrick” (för det är bara typ tegelhus i just S-näck) och nu spelar dom för fullt och det går väldigt bra. Det är kul att se för jag vet att Marcelo verkligen tycker om att spela fotboll och han är väldigt bra på det, så jag och några andra fotbollsfruar samt Marcelos pappa möttes där och kikade och dom vann faktiskt med 4-2 om jag inte minns fel. 😀
P6011326När jag klev upp imorse satt Marcelo redan i vardagsrummet så jag kröp ihop hos honom och somnade till lite innan jag var tvungen att ta tag i den här dagen. Det är lite kul på något sätt att känna att det är jobbigt att kliva upp tidigare på dagarna. Jag kliver upp runt 6 för att hinna jobba lite med bloggen innan min utbildning på Safe och för många av er är det vardagsmat men för mig som är van att kliva upp ca två timmar senare så blir det lite skillnad, jag känner att jag måste gå och lägga mig tidigare så att jag får fler timmars sömn. Nåväl, jag startade sedan dagen med proteinhavregrynsgröt, kanel, mango- och banansmoothie och en espresso.P6011328Pluggade även in det vi lärde oss igår vilket bland annat var kroppens leder samt hur dom rör sig och det är ganska så svåra ord som “Dorsalflexion” och “Plantarflexion” och det är när man rör handen upp och ner. Men jag har lärt mig alla dom, det sitter som rinnande vatten i min skalle redan efter en dag, samma sak med rörelseplanen. Kan vara för att jag tycker att det är så kul som jag lär mig. Tack även för tipsen om appar man kan använda för att lära sig kroppens anatomi och skelett, det kommer verkligen att hjälpa mig för skelettet och musklerna i kroppen kommer vara ganska svåra att lära sig så jag behöver all hjälp jag kan få! 😀


6 kommentarer6 kommentarer om “Fotbollsfru och leder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja det finns ju en hel del innanför skinnet att lära sig. 🙂 Men har man intresse så är det nog inte så svårt.

  Reply
 • Låter intressant! Sedan verkar espresson god med hehe

  Reply
 • Du fixar det, men det är lite svårt från början, har själv läst 5 år medicin och sjukvård,
  blir glad när Marelos lag vinner, han är ju ingen förlorare, allt blir så mycke bättre!
  Ha en bra dag!

  Reply
 • Spelar han inte i div 7 typ :)?

  Reply
 • Jo 🙂

  Reply
 • Tänkte de va kul att du kallade er för fotbollsfruar men de var kanske p skoj 🙂

  Reply