Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:14 | June 1, 2016

Första dagen på min utbildning

IMG_0592
Hej på er!Åh idag är det min första dag på utbildningen. Jag vaknade ganska så tidigt men av någon anledning blev det lite stressigt imorse. Och när jag väl kom ut var det sommarvärme, när hände det? Gud och jag som tog bombarjacka. 😀
Jag är lite smått nervös just för att man inte vet vilka “klasskamrater” man kommer ha, hoppas att jag får en skön klass och att det kommer gå bra. Att jag inte känner redan efter första dagen “vad fasen har jag gett mig in på”…


5 kommentarer5 kommentarer om “Första dagen på min utbildning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hi hi det hände igår, då slog det till och var 24 grader ute 😀
  Idag ska det bli lika varmt, så jag lider med dig som har polo och bomber, knas! 🙂
  Men du, fan lycka till nu, lycka till så mycket det går, för den här resan kommer jag verkligen vilja följa dig på och vilja veta ärligt, om det är en bra utbildning, en bra kurs, något som är värt och vad man kan jobba med efteråt. Please be honest. 😀

  Reply
 • Hej Annica! Jag behöver verkligen hjälp med min hårväxt och speciellt nu till sommaren.. Jag försöker vaxa benen istället för att raka då jag får väldigt mycket inflammerade hårsäckar och hård stubb av att raka. Men vaxa benen tar så mycket längre tid och pengar så jag undrar om en epilator ger samma effekt som vaxning? Sedan får jag samtidigt hårstrån som växer inåt och blir inflammerade, jag skäms verkligen över att gå runt med röda sår på benen, har du något tips på vad man kan göra för att motverka detta? Funderar även på att vaxa ansiktet men är orolig att jag ska få hår som växer inåt där med, blir det så eller är håret för tunt i ansiktet?

  Reply
 • Lycka till med utbildningen. Detta kommer du fixa galant!

  Reply
 • Det kommer att gå hur bra som helst och det blir inga problem för dig att fixa utbildningen 😉
  Hoppas du får en bra första dag!

  Reply
 • Jag tror det går bra, men ge inte upp, tror det blir lite jobbigt, gå till bibioteket och kolla det
  finns säker bra böcker där som du kan läsa! Ha en bra dag!

  Reply