Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:21 | June 1, 2016

Första dagen avklarad!

P6011203 Namnlös P6011207
Wow hörni vilken dag!
När jag gick från Safe Education hade jag en väldigt bra magkänsla och jag längtar redan till imorgon. Trots att jag aldrig tidigare vart intresserad av skelettet i kroppen, lederna i kroppen, rörelseplaner, lateralflexion, abduktion och allt vad det heter så fångade Liselott (läraren) mitt intresse. Allt hon sa blev intressant och på något sätt roligt och när jag har roligt då lär jag mig.

Timmarna gick hur fort som helst, klassen verkar skön och det är redan en tjej som jag känner där Amanda heter hon och arbetar på South Side Muay Thai så det kändes skönt att känna någon. När jag kom hem ville jag bara babbla av mig till Marcelo, berätta allt jag lärt mig och peka ut skelettdelarna på hans kropp, berätta om alla lederna jag lärt mig och berätta vad som händer när man flexar muskler osv. Jag som ni kanske märker så kändes första dagen hur bra som helst och jag längtar till morgondagen. 😀

När jag kom hem så möttes jag i alla fall av detta från Mentos, tack så mycket för det fina budet och jag blev så glad över mitt träd. Jag köpte ju en apelsinplanta i våras men den dog efter en vecka… Sedan har jag ett citronträd och det överlevde. Jag klippte till den, vattna den med näring och skyddade den från södersolen och nu blommar den som aldrig förr och jag hoppas att jag klarar av att ta hand om detta träd. Jag älskar det, det är så fint och jag ska göra allt jag bara kan för att mina träd ska klara sig! 😀


7 kommentarer7 kommentarer om “Första dagen avklarad!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Torggatan 9

  Reply
 • Åh vad roligt med Pt utbildning! Det skulle jag också vilja gå någon gång i mitt liv:)

  Reply
 • Yeii! Gör det om du har tid och råd 😉

  Reply
 • Hej fina!
  Jag har följt dig ett bra tag nu och jag är så oerhört tacksam för det du visar upp i bloggen. Både make up och träningsvideosar osv. Du är en så fin tjej verkligen!!

  Nu till min fråga: Kan du ge tips på läppennor och läppstift alltså om jag t ex. vill ha mörkrött läppstift nästan lite lilaaktigt ska man ha en mörk läppenna då o ska det vara lika färg på pennan och stiftet? Eller hur gör man? Haha jätte tacksam för svar!! Kram Jennifer

  Reply
 • Vart har du köpt din klänning?☺️

  Reply
 • Det är byxor och topp, byxorna hittar du här: https://blfa.me/c/TMGYHk3d

  Reply
 • Åh vad kul! Jag skulle också vilja gå nån sån utbildning 🙂

  Reply