Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:10 | May 31, 2016

Safe Education

P5020002Imorgon kära läsare smäller det, imorgon börjar jag min PT-utbildning på Safe Education och jag är så taggad. Det ska bli så kul att lära sig allt om kroppen, hälsan, musklerna, vad man ska göra för att få resultat, hur man ska träna beroende på kroppstyp osv. Och även kunna hjälpa andra, ge dom receptet till en hälsosam kropp och livsstil. Alltså det kommer att bli så kul!

Med tanke på att jag bloggar fulltid så var jag först osäker på om jag skulle hinna med denna utbildning, att blogga tar bra mycket mer tid än vad man faktiskt kan tro. Jag sitter från tidig morgon till sen kväll trots att det bara kommer upp ca 5-6 inlägg om dagen, men allt material, all mejl, samarbeten osv det är sådant som tar tid. Men när jag såg hur dom hade lagt upp utbildningen så insåg jag att det inte kommer bli något problem. Utbildningen är uppdelad i tre steg men man kan ta dessa steg när man har tid, men såklart i ordning. Jag själv kommer att köra Steg 1 och 2 som man ska men Steg 3 skjuter jag upp till hösten så att jag kommer hinna med min blogg. Så det är det som är så bra med denna utbildning, man kan ta kurserna när man vill så länge man gör stegen i rätt ordning. Så är det så att man har ett heltidsjobb men vill utbilda sig kan man göra detta under tiden man har semester. Såhär kommer jag att gå min utbildning:

Steg 1- Grundläggande teori 8 dagar
Kl 9-17:45
1-4 juni
6-9 juni

Steg 2 Förberedande PT 7 dagar
Kl 9-17:00
11-13 juni
15-18 juni

Steg 3 Utbildning Personlig Tränare 17 dagrar
Kl 9-17:00
8-11 september
15-18 september
29 september- 2 oktober
6-9 oktober
16 oktober


10 kommentarer10 kommentarer om “Safe Education”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lycka till! Kommer gå jättebra eftersom du är så intresserad och motiverad!

  Reply
 • Åh vad härligt att du ska köra igång med de! Jag har velat det ett tag men svider att betala de pengarna och sen inte ens kunna jobba som hälsorådgivare. JAg frågade Olga Rönnberg tex om hon anställer folk med den utbildningen men tyvärr så kräver de flesta academiska utbildningar. 🙁 Men bra på ett sätt, då vet man att det är en riktigt kunnig person som tar hand om ens hälsa och träning. Hur som helst, håller med dig om att det är ju kul och intressant att lära sig om sin kropp och hälsa. Så härligt. Önskar dig verkligen all lycka till babe. 🙂

  Reply
 • Tycker personligen att det är alldeles för dyrt tror det är 225 timmar, hoppas du får jobb det är nog svårt måste ha mer
  utbildning, men det är en bra början, lycka till!

  Reply
 • Jag hört att många är intresserade så nog finns det jobb hälsoindustrin växer ju hela tiden.

  Reply
 • Inte tror jag att hon tänkt söka jobb som de? Så det behöver ni inte oroa er för. Hon har ju bloggen. Hon vill väl ha mer kunskap själv om hälsa, träning å de å kunna ge sina följare råd.

  Reply
 • ….
  gällande utbildningen var det mig själv jag tänkte på, jag skulle vilja läsa en sån kurs och jobba med det, därför jag frågade Olga men insåg att det där är mer en självinsikt kurs. 🙂 Men är så sugen och intresserad av den.

  Reply
 • Kunskap är alltid bra, plus att den går att bygga på med mer när man känner för det.

  Reply
 • En fråga: om man säger, att man vill gå steg 1 o steg 2 efter varandra, om man då känner att man efter steg 1 vill ha ett längre uppehåll tills man vill gå steg 2 är det okey att göra så??

  Reply
 • Jag har hört att det är mycket att ta in om det är ett tag sen man studera!!

  Reply
 • Ja men jag har lätt att lära mig om jag tycker det är kul 🙂

  Reply