Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:12 | May 31, 2016

#PanosEmporio30

P5301071Igår firade Panos Emporio 30 år och det ställdes till med en rejäl fest på Fotografiska här i Stockholm.P5301080Panos himself fick sig en härlig entre!P5301085Vi träffade dessa sköningar på plats, alltid lika kul att gå på event när man träffar härliga människor!P5301159Det var bikinivisning och nej, denna gång gick inte jag. Kan vara för att jag lagt på mig lite, eller? 😉P5301155 P5301094Marro, Bobby, Panos, Jag och Jimi.P5301096Jag hoppade i min byxdress som jag köpte på Zara i L.A och jag fick hur mycket beröm som helst för den. Det var så många som kom fram och frågade vart den var ifrån, vilken designer det var, att jag syntes genom hela rummet pga den, ja så ni som är på jakt efter en fin “blåsa” kan springa till Zara asap. 😀

Under kvällen blev jag även spådd och det här var så sjukt. Jag frågade lite om mitt och Marcelos förhållande samt hur min karriär kommer att se ut framöver. När hon berättade om förhållandet som jag och Marcelo har, vad vi båda tillför i det och hur det är just nu tappade jag hakan. Hon gav mig bra råd och vad vi bör göra framöver. När hon kollade på karriären såg det ljust ut, mer än ljust. Hon berättade hur jag hade tänkt innan, hur det är nu och vad som kommer att hända framöver. Och rådet jag fick var “jämför dig inte så mycket med andra” vilket man ofta gör i den här branschen som jag är i. Jag tänker inte gå djupare in på detta eftersom detta är ganska privat men jag berättade allt för Marcelo som också blev ganska chockad när han fick höra allt. Det var så himla kul och även fast man inte vet om man ska tro på det hon sa så hjälpte det mig en hel del, det kändes som att hon fick mig på rätt bana. 🙂


4 kommentarer4 kommentarer om “#PanosEmporio30”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är väldigt skeptisk till spådamer. De kan ju komma med vilka påståenden som helst. Men som du säger man väljer själv om man vill tro och följa råden dom ger.

  Reply
 • Ja dessutom tror jag inte att ens liv är förutbestämt utan påverkas av de val man gör

  Reply
 • Håller med er båda!

  Reply
 • så fin byxdress

  Reply