Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | May 31, 2016

Nars Orgasm

P5301053En av de mest hypade rougen på marknaden måste vara Nars Orgasm. Sedan några år tillbaka har den här vart en riktigt storsäljare och jag har inte testat den förrän nu. Nyansen på rouget ser ganska rosa ut men när det kommer på kinden så blir den något varmare och ger en hint av guld. Jag tycker att rouget var bra, lättapplicerat och det blir inga skarpa kanter med det men jag fattar inte hypen, vad är det som gör att alla gillar detta så mycket? Jag skulle inte säga att den är bättre än något annat rouge. Kan vara för att jag testat så många. 😀

Priset tycker jag också är för högt, man hittar en bra rouge för ca 200kr också. Ska man lägga över 300kr på ett rouge skulle jag satsa på ett med lyxigare men en finare förpackning. 😉

Pris: Ca 330krP5301030#whatmakesyoublushNamnlösDen ser ganska rosa ut i asken men när man applicerar den blir den lite mer varm aprikos rosa med guld.NamnlösFöre och efter. Väldigt naturlig nyans.
P5301035

BUDGETTIPS!

IMG_3435-1024x707The Balm Hot Mama är en ganska exakt kopia av Nars Orgasm bara att den är någon hundralapp billigare. Är ni besatt av Orgasm eller sugna att testa, kolla in Hot Mama först. 😉

Pris: 199kr >>HÄR!


4 kommentarer4 kommentarer om “Nars Orgasm”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh Orgasm är mitt favoritrouge och jag använder det hela tiden! Det är ju en perfekt färg 😀 Och täckningsgraden är optimal, jag tycker många billigare märken jag prövat inte ger samma intensitet i färgen när det är en så ljus färg. Då blir det lite mesigt. Men Nars rouge ger verkligen intensitet fast det är så ljusrosa. Sen har det väl blivit “jag” att ha det, det är liksom MITT rouge 🙂 Det blev känt efter att ha varit det Carrie har i Sex and the city!

  Reply
 • Tusen tack Annica för att du ständigt står upp för “budget varianten”. Jag älskar verkligen det med dig. Många som recenserar produkter “vinklar” det alltid så att de dyra produkterna är oslagbara och ensamma i sitt slag, medan du ofta ger förslag på varianter av en produkt som är billigare och minst lika bra. Uppskattar det verkligen, tack så mycket! Ps jag har letat efter den där skimriga highlightern från Dior men den verkar ha upphört, så himla ledsen… Har du något förslag på en liknande skimmerprodukt? Kram på dig!

  Reply
 • Finns verkligen billigare rouge i snarlika nyanser. Jag har haft en Orgasm och jag var inte speciellt impad jag heller. Och då äääälskar jag Carries looker.

  Reply
 • Hej

  vilken ögonbrynspenna/färg du har? ser jättefint ut!

  Reply