Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:01 | May 31, 2016

Operera näsan

Collage1Hej Annica!

Jag är 18 år gammal och har länge haft funderingar på att operera min näsa då jag inte är så jättenöjd över den. Är dock väldigt osäker på grund av att jag hört mycket om att det inte alltid blir som det ska. Tänkte därför kolla med dig om du har tips på bra ställen att göra det på eller om du har några allmänna tips och råd kring näsoperation. Skulle vara väldigt tacksam om jag fick ett svar:) Btw du och din blogg är väldigt inspirerande!! 

Kram Johanna

SVAR: Hej Johanna!
Okej jag förstår. Det är klart att man alltid är lite skraj och nervös inför en sådan sak, det är ändå en stor förändring, det är mitt i ansiktet och är man inte helt 100% säker att man vill ändra den så ska man inte göra det. Det här var något jag själv hade tänkt på i faktiskt några år och när jag hade råd så gjorde jag det.

Jag själv gjorde på Aleris plastikkirurggruppen (tidigare Teres) för att dom hade bäst recensioner, dom bemötte mig hur bra som helst, jag hade sett Kjell-Oves resultat på andra patienter, det såg naturligt ut och det var även på ett sjukhus. Allt kändes väldigt proffsigt och jag fick så himla bra känsla efter att jag hade vart där, jag kände mig så trygg så jag tvekade inte att operera mig där.

Ett tips är att gå till olika kliniker för att känna efter vart det känns bäst. Gå inte efter priserna så du väljer en klinik bara för att den är billig för det kan bli så fel. Kjell-Ove är bland de bästa på näsor och han gör dom naturliga så det passar ansiktet så jag kan varmt rekommendera den kliniken. 🙂


1 kommentarerEn kommentar om “Operera näsan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här