Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:31 | May 31, 2016

Mango och banansmoothie!

P5301010 P5301012Hörni! Jetlagen har not slagit till, jag är inte trött eller så men jag kan sova länge. Jag bad Marcelo väcka mig tidigt imorse men jag vaknade nu… WTF! Detta får inte ske med tanke på att jag har tider att passa framöver.

Idag måste jag jobba som en tok för imorgon så smäller det, imorgon börjar jag min PT-utbildning på Safe Education och jag är så taggad. Jag kommer att berätta mer om den lite senare idag för er som också är intresserad av att utbilda er. 😉

Nu startar jag den här dagen med en god mangosmoothie. 2 bananner, 1dl mangobitar, 1dl mjölk och 1tsk spirulina, så gott! 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “Mango och banansmoothie!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! 🙂
  Jag ska göra en näsplastik om typ en månad och är rätt nervös. Tänkte kolla med dig hur länge du kände att näsan var väldigt svullen? Vet att man säger att det tar upp till ett år innan man ser slutgiltiga resultatet men tänker att den inte är jättesvullen under hela den tiden, väl?:)
  Tacksam för svar! Massa kramar

  Reply
 • Åh det kommer att gå så bra!
  Jag var svullen i ca 3-4 månader men näsan är inte stor, man ser bara inte det slutliga resultatet. Ja det tar ett år innan man ser hur nästan kommer att se ut, då har all svullnad lagt sig men den mesta svullnaden är borta efter några månader.

  Reply
 • Lycka till en kompis började liknande utbildning men klarade ej sista provet. Vad synd men hon kommer nog igen.

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply