Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:40 | May 30, 2016

Snooze drottningen

https://www.youtube.com/watch?v=I0LwiW4_YHs

Alltså vad hände? Jag vaknade kl 7 och kände att nej, idag kan jag nog snooza lite min kropp behöver det efter denna resa. Jag vaknade nu… Helt galet! Men jag tror att min kropp behöver det, trots att jag inte märker av jetlagen så är nog min kropp ganska så trött och sliten och därför är det viktigt att jag lyssnar på den.

Idag tycker jag att vi startar dagen med en vlogg. Jag kommer att släppa upp ett par till denna vecka så först ut är min film som jag gjorde innan resan. 😀
Videon är ett samarbete med Veet och produkterna hittar ni >>HÄR!


9 kommentarer9 kommentarer om “Snooze drottningen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tur man följer dig på snapchat. Fick då förklaring till att det är strul med Finest. Bilder borta och en del bloggar kommer man inte in på.

  Reply
 • Eller hur 😉

  Reply
 • Tänkte berätta samma sak!

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Otroligt lik sin pappa! Fast också lik sin mamma.. Syns att det äe deras barn om man säger så 😉

  Reply
 • Vilken bra video i har små fjun o dom är vita men jag klipper med en pytteliten sax i tror min hud är så känslig så jag vågar ej med vaxremsorna men det går bra med mini saxen.

  Reply
 • Kul video, gillar när du är lite mer avslappnad:) undrar bara apropå att du blev så rörd angående flyktingarna i Östersund,.bidrar du lr jobbar på något sätt för människor som har det svårt på något sätt? Hare fint!

  Reply
 • Detsamma undrar jag. Du har ju själv ett företag som kan hjälpa.

  Reply
 • “You don´t get chances…you take them” -Zlatan- Det är du bra på och därför tror jag att det kommer att gå bra för dig även i fortsättningen! vad du än väljer att göra i livet så är just det en egenskap man måste ha för att nå framgång!!! 🙂

  Reply