Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:16 | May 30, 2016

GlamGlow Youth-Mud

P5301003And we are back!

Så efter den här resan till LA har jag blivit lite smått besatt av att lägga ansiktsmask, kan vara för att jag verkligen känner skillnad. Min favorit är den blå varianten som Glamglow har och det är för att den återfuktar så himla bra och man kan sova i den. Jag lade även den när jag skulle flyga så min hud hela tiden skulle hålla sig återfuktad, flygplansluft är torr och det är därför vi flagnar ganska snabbt efter solsemestern.

Just den här masken är inge återfuktande variant utan den är exfolierande, rengörande och mjukar upp hudens struktur. Den sticks och killas lite i början när man har den men det avtar efter någon minut. Produkten innehåller grönt te och det är dom bladen i masken, det absorberar giftiga ämnen och oljor från huden medan vulkanisk pimpsten som är peelingkornen hjälper till att ta bort de döda hudcellerna på ytan. Sedan innehåller masken fransk havslera och det drar ihop porerna och ger lite liv till huden.

Jag tycker att masken är lite för dyr, hade den kostar 200kr mindre hade jag verkligen rekommenderat den till er alla och sagt att ni alla måste ha den. Men nästan 500kr för en mask, nej då finns det andra alternativ. Då kan man faktiskt köpa en lermask och peeling separat för samma effekt. 😉

Pris: 469kr >> HÄR!P5300997Här kan ni se bladen.P5300999De små gruskornen är vulkanisk pimpsten.NamnlöshMasken när den är applicerad och sedan 10 minuter senare, då är den hård därav det allvarliga facet. När man blöter upp den blir den till en peeling och man kan få bort de döda hudcellerna som ligger på ytan.
NamnlöslFöre och efter masken. Jag tyckte jag såg lite fylligare och jämnare ut i ansiktet och sedan blev jag såklart mjukare och lenare pga exfolieringen. 😉


13 kommentarer13 kommentarer om “GlamGlow Youth-Mud”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • J vet många som köper den den är populär men jag tycker den är för dyr.

  Reply
 • Ja det är lite för dyr faktiskt!

  Reply
 • Vill gärna höra om lördagen o lite bilder skulle va kul.

  Reply
 • Jag skulle också vilja veta mer om lördagen såg du då david guetta. Jag frågade om usa resan o fick ett drev efter mej av några som hackade på mej. Helt bisarrt o då tänkte jag vad bloggare kan få utstå. Och att bloggare måste också kunna anmäla mobbning som arbetsskada. Ingen mobbning är ok. O fegt o gömma sej bakom typ a o ej skriva sitt namn. Så på ett tag kommer jag ej kolla om man fått något svar o så ska det inte vara. Tacka gud att jag har ett toppen jobb o hög lön o kloka arbetskompisar o är nöjd så jag slipper klaga på oskyldiga människor skäms ni som skriver o är elaka gör gott för andra annars kommer ni få ett jobbigt liv.

  Reply
 • Guetta spelar i Stockholm och då lovar jag att uppdatera bättre om helgen 😉

  Reply
 • Jag hade inte så mycket bilder, däremot var det en hel del snap. 😉

  Reply
 • Finns det någon annan (helst lite billigare) ansiktsmask som du kan tipsa om? Gärna en som förminskar porerna. Kram

  Reply
 • Helt sjukt, men man ser en stor förändring på före och efter bilden 😀

  Reply
 • Den är så bra!

  Reply
 • Hej! Jag har precis testat min nyköpta glam glow cleansing mud-mask för första gången, ser redan skillnad! wow! men en liten fundering du kanske kan hjälpa mig med, på kartongen står det att man ska undvika solexponering en vecka innan och en vecka efter, antar att det står av en anledning men tänkte att det kanske inte är jättedåligt med tanke på att du var i USA och i solen när du använde din? 🙂 mvh Emma

  Reply
 • Nej alltså jag skulle bara säga att du ska vara noga med SPF, anledningen till det är för att masken peelar ganska mycket och då blir huden extra känslig. Men jag har alltid spf i mitt ansikte så jag känner att det är lugnt 😉

  Reply
 • Har du bränt dig på pannan?

  Reply
 • Nej jag är lite flammig i huden på morgnarna.

  Reply