Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:47 | May 29, 2016

Summerburst Göteborg

Hej på er!

Vilken kväll det var igår, wow! Okej jag kom fram till hotellet, fixade mig och gick sedan och åt. Sedan mötte jag upp resten av Starclubgänget och vi gick till vår cabana inne i Ullevi. När vi kom in spelade Kygo och det var redan packat med folk, helt galet. Alla sjöng med och stämningen på Summerburst är så jäkla härlig, alla är så glada! 😀

Jag träffade så mycket härliga människor igår, tack alla ni söta som kom fram. Det är alltid lika roligt att träffa er och jag blir så varm i hjärtat av era fina ord och komplimanger. Jag har verkligen de bästa läsarna och följarna någonsin. Tack ❤️

Nu ska vi in på stan en sväng innan tåget går hem till Stockholm och vill ni höra en sjuk grej?! Jag har ingen jetlag what so ever. Jag sov sex timmar på flyget mellan LA och Stockholm, det räddade verkligen mig och min kväll igår! 😀


14 kommentarer14 kommentarer om “Summerburst Göteborg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • GUD vilken snygg kjol. Vart är den ifrån?

  Reply
 • Vart har du köpt halsbandet? Jättefint

  Reply
 • Snygging 🙂 Älskar solglasögonen 🙂

  Reply
 • Hoppas du mår bra hade varit roligt om man hade fått sett lite bilder från igår? Ha en fortsatt trevlig kväll.

  Reply
 • Hej! Jätte fina skor du hade på dig vart är dom ifrån ?
  Kramis :*

  Reply
 • Hade inte du slutat dricka alkohol??

  Reply
 • Jag tog tre stycken under hela kvällen så jag blev inte full eller bakis på det.

  Reply
 • Får jag bara fråga varför? Du säger ju att du har precis lika kul utan alkohol!

  Reply
 • Ja absolut men jag tycker att cider är gott.

  Reply
 • Man behöver väl inte bli nykterist för att man slutar med alkohol.

  Reply
 • Undrar ni varför en vuxen kvinna på fest dricker alkohol??? Skämtar ni o du annica som ställer upp o förklarar det nä nu har det gått för långt. Urlarvigt hur mycket kan en del lägga sej i andras liv.

  Reply
 • Vart har du köpt kjolen? 🙂

  Reply
 • Zara 😀

  Reply
 • Lookin’ good 😉

  Reply