Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:27 | May 28, 2016

SUMMERBURST GBG


Nu kör vi!


3 kommentarer3 kommentarer om “SUMMERBURST GBG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh ha det så himla superbäst, kram finis!

    Reply
  • Jag är så avis på dig som fick åka till LA & träffa alla bakom Smashbox! Det är verkligen mitt favoritmärke & jag älskar att deras utbud växer här i Sverige! 😀 Jag har nyss köpt en av deras skuggpaletter för contouring, skulle du kunna tänka dig att göra en videotutorial för contouring & hur man gör med hjälp av “torra skuggor” eller vad man ska säga? Jag tycker att det är så svårt att få till det eftersom man inte kan arbeta in det i huden på samma sätt som en kräm eller ett stick! Skulle bli jättetacksam om du kunde göra en videotutorial 😀 Sköt om dig!

    Reply
  • Så fina solglasögon försöker hitta nånstans i din blogg vart dom e köpta men hittar inget om dom Mvh johanna

    Reply