Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:55 | May 28, 2016

Los Angeles- Stockholm- Göteborg

P5260929 P5260936Bilder från middagen igår på Gjelina, vi hade hela övervåningen samt terassen och tydligen är det nästan 6 månaders väntetid så det var kul att vi fick chansen att äta där. Min byxdress köpte jag samma dag på Zara eftersom jag inte hade med mig något fancy pancy. 😀


Hej på er!

Denna flygresa gick betydligt mycket bättre än den på väg till USA, jag sov i ungefär 6h fast riktigt obekvämt. Det var en gång jag vaknade till och verkligen fick panik för att jag inte kunde sträcka ut benen och jag är ändå kort. Det gick heller inte att uppgradera eftersom planet var fullsatt på vägen hem så det var bara att gilla läget.

Så fort jag landade så stängde jag in mig på toaletten här på Arlanda och tvättade av mig, raggardusch. Man luktar verkligen flygplan efter ett par timmar ombord så nu känner jag mig lite fräschare och kan hålla ut till jag kommer till hotellet i Göteborg. Yes, jag kommer alltså att åka direkt till Gbg härifrån till SUMMERBURST! Gud vad kul det kommer att bli. Som jag skrev i ett tidigare inlägg, jag såg Marros snapchat och jag fick lyckorus i hela kroppen för som jag längtat efter detta. Jag missade Axwell och Ingrosso samt Dadalife som jag hade velat se men ikväll spelar Alesso så det kommer att bli fett! Är det några av er som ska dit? 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “Los Angeles- Stockholm- Göteborg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej !! Super fin blogg !! ❤️❤️ Har massor av intressanta inlägg på min blogg nuuuu , in & kolla http://www.nouw.com/shansi

  Reply
 • Haha, ja för min del har det blivit många raggarduschar på flygplatser genom åren! Det gäller att alltid ha en deo i handbagaget 😉

  Reply
 • Hoppas du kommit fram till Göteborg och får en kul kväll 🙂

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag tänkte eftersom det nu går mot sommartider och solen börjar titta fram tänkte jag om du ville tipsa om bra solprodukter? Det är ju viktigt att smörja in sig varma soldagar och jag undrade ifall du hade tips på bra produkter mot känslig hy. Samt om man har problem med acne i ansiktet om man ska använda speciell produkt till ansiktet då?

  Ha en härlig lördag på summerburst!
  Nathali

  Reply