Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:19 | May 27, 2016

Room Service!

P5260655P5260644
Tänk att få starta dagen såhär va!? Det har jag haft möjligheten att göra varje dag då vi som kommit hit till LA med Smashbox får beställa exakt vad vi vill till våra rum så det passade jag på med när jag vaknade 4:30 svinhungrig. 😀

Gårdagen mina vänner, så bra dag! Först mötte jag upp Marlena och Cecilia på frukost, nummer två för min del. Sedan knatade vi in till The 3rd promenade för shopping. Tanken var att vi skulle gå in i butikerna vi inte har i Sverige och Danmark men det slutar alltid med att man gör det ändå och det är där man hittar prylarna man vill ha. Å andra sidan, det är ju inte samma utbud hemma som här. Nåväl, vi shoppade som mest inne på Zara och även Forever21 och för mig blev det en röd byxdress, jeanskjol, träningsbyxor, solglasögon och en skinntopp i typ grå silver. 😀

Sedan när klockan blev 12 så började vi knata tillbaka eftersom vi skulle bli upplockade 13:30 till fotograferingen med Davis Factor och Smashbox. Ni kommer få se behind the scenes under dagen. 😉


3 kommentarer3 kommentarer om “Room Service!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Låter som en riktig lyxresa!!:D men undrar bara, vad är jobbet du/ni gör egentligen? Är det att du skriver om detta i bloggen lr kommer du göra något annat jobb under resan? Vad är syftet med resan förutom att du får massa roliga upplevelser? kanske bara är jag som är “dum”:) hare fortsatt bra iaf!

    Reply
  • Smashbox bjöd ner oss till kontoret för nöjes skull och vi kommer få testa lite nya produkter. och om det är något vi gillar så får vi tipsa er om det om vi vill såklart.

    Reply
  • Ha en bra dag 🙂

    Reply