Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:44 | May 27, 2016

Mot LAX…


Sitter i bilen på väg till LAX, så tråkigt att lämna detta fantastiska ställe och de härliga människorna. Jag är så tacksam för att jag fått uppleva det här!

Visst har man dagar när man bara vill kasta datorn i väggen och aldrig mer blogga igen men alltså när man inser vad man får vara med om förstår man varför man älskar sitt jobb.

När jag landar i Stockholm så är det bara att invänta nästa flyg till Göteborg och Summerburst. Har kollat Marcelos Snapchat nu på morgonen här och wow vad häftigt det ser ut! Är det några av er som är där eller ska gå? 😀


9 kommentarer9 kommentarer om “Mot LAX…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul med dina bilder från L a hoppas du skriver lite mer om resan nästa vecka trevlig helg kramis.

  Reply
 • Tycker du att jag skrivit lite om resan? Jag har skrivit om allt vi gjort 😀

  Reply
 • Tycker du har uppdaterat bra från den här resan. Jag menar ALLT behöver man inte skriva om. 🙂

  Reply
 • Du har uppdaterat jättebra från LA 🙂 Hoppas flygresan gick bra och ni får en kul dag/kväll i Göteborg

  Reply
 • Men o my god i menade som när du var sist i usa o avrunda lite o kanske berätta lite om priser o så när det gäller smink. O så kom flera kommentarer efter det på en vanlig fråga??? Såklart du berättat bra men man får väll ställa en fråga strange att en del måste kommentar det som något negativt. Jag tycker det är positivt o ha en bra dialog.

  Reply
 • Men då kan du ju skriva att du menar priser och sånt. Nu lät det som att Annica hade varit väldigt snål på att skriva om sin vistelse och upplevelse.

  Reply
 • Varför hoppar du på mej??? Det är du som använder ordet snål jag var trevlig o det var en helt vanlig fråga. Mycket märkligt att du lägger dej i när det finns sådana som kommenterar o är oförskämda o elaka. Så du kan ej må bra men det får du ta tag i o ej låta det gå ut över mej som ställer en vanlig fråga. Verkligen konstigt!!??

  Reply
 • Du vill ju verkligen missuppfatta vad man skriver till dig Maria. På din kommentar LÄT det som du tyckte Annica var snål med vad hon var med om. Om du hade omformulerat din fråga så kanske det inte hade missuppfattats.
  Och är det någon som inte mår bra är det nog du Maria. Jag mår hur bra som helst. Du behöver inte bli upprörd och oförskämd.

  Reply
 • Men va???!!! O sen var frågan inte ställd till dej våga kommentera dom som ibland är dumma o sen a du kallar dej är inget namn. Du verkar vara en mobbare o elak. O mycket omogen.lämna mej o mina frågor i fred!!! O tänk efter hur du är mot dina medmänniskor du kommer få det jobbigt annars men det är ditt problem.