Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | May 27, 2016

Makeup Store Multi Lash Mascara

P5170108 Namnlös P5170106
Idag kommer jag tyvärr dissa en mascara från Make Up Store. Dom har väldigt bra produkter men nu har dom förnyat och ändrat om en maskar, nämligen deras Multi Lash Mascara. Den mascaran ska ha förlängande egenskaper pga ett speciellt vax i produkten, den ska även ge fransarna en hel del volym.

Nå vad tycker jag då? Jo först och främst måste jag bara säga att hylsan är otroligt oskön att hålla i, den känns väldigt klumpig och är inte alls behaglig att hålla i eller måla fransarna med. Sedan är självaste borsten som man drar igenom fransarna ganska vass och väldigt hård plastig, kommer man för nära vattenlinjen gör det nästan lite ont.

Sedan tycker jag inte alls att mascaran bygger volym, visst blir fransarna något tjockare när man kör två lager istället för ett men det är ingen drastisk skillnad som gör att man kan säga att det är en volymmascara. Nej så till er som är på jakt efter en ny mascara, detta är inte ett alternativ!


4 kommentarer4 kommentarer om “Makeup Store Multi Lash Mascara”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Detta har länge varit min favorit mascara! Är dock inte helt övertygad till den nya varianten! Som du säger är förpackningen sämst, så klumpig och svår att hålla i och förvara. Den gamla borsten va sååå mycket bättre denna plockar liksom inte upp så mkt produkt! Men kommer ändå köra på den då den fungerar bra för mina super korta fransar!

  Reply
 • Alltså den är så obehaglig 🙁

  Reply
 • Kan du rekommendera någon annan mascara som ger mycket volym?

  Reply
 • En bra volymmascara hittar du här: http://annicaenglund.se/2016/03/11/ga-de-mascara/

  Reply