Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:22 | May 27, 2016

Behind the scenes med Davis Factor!

P5260733Helt ofixad, no make eller hårstyling.P5260702Dags för slarvigt och busigt hår.P5260722 P5260742Får en sotning i brunt.
P5260806My Glamteam!P5260813 P5260851Fotas.P5260844Fick hela tiden höra att om Olsen-tvillingarna och Cameron Diaz skulle fått barn så skulle jag vara resultatet. 😀P5260865Efter varje fotografering tar Davis en solglasögonbild.P5260880Nice va!?P5260882Älskar den här bilden!P5260894Efteråt fick vi göra våra egna läppglans.P5260898 P5260902Mörkröd, mörklila, ljusgrå och en beige gjorde jag.P5260903Nude, grå, röd och lila. Alla i kalla nyanser för att passa min look. 😀P5260900Trött tjej efter fotografering. 😀

Här kommer behind the scenes från fotograferingen med Davis Factor och Smashbox. Ni som läser min blogg vet ju att jag är en lite mer sportig tjej, jag gillar inte tajta fodral eller söta toppar utan jag är mer sportig och…ruffsig. Och så ville jag även bli fotad. Det var bara halvkropp så var inte oroliga att jag fotades i mina Levis. 😀

Fotograferingen gick hur bra som helst, fick hela tiden höra att jag såg ut som en syster till Olsen-tvillingarna eller att jag var en mix av dom och Cameron Diaz. Davis sa även det när han fotade mig att vi var otroligt lika, vi rör oss tydligen på samma satt och det är några drag som påminner om dom. Bilderna kommer jag att få skickade på mejl kommande vecka och självklart kommer jag att dela med mig av dom till er. 😀

Efter fotograferingen så fick jag göra egna läppglas vilket också var roligt, att mixa färger är inte så lätt som man kan tro men jag fick till ändå fyra riktigt bra färger som kommer att få en plats bland min makeup. 😀


10 kommentarer10 kommentarer om “Behind the scenes med Davis Factor!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har inte tänkt på det förut, men när du ändå skrev Olsen tvillingarna och Cameron Diaz så… JO, du liknar på dem.
  Du har generellt olsen tvillingarna, och för mig de med är korta med?
  Sedan har du lite ansiktsdrag, som är liknar just Cameron 🙂

  Reply
 • Tycker du bara blir finare och finare. Verkligen roligt när man följt dej hur långt du kommit, måste va dom där norrländska generna;) Vart kommer den fina tishan ifrå

  Reply
 • Åh tack snälla du, vad gulligt sagt. Den är från rutandcircle

  Reply
 • Ifrån skulle det stå innan allt försvann iväg? 🙂

  Reply
 • Verkar ha blivit coola bilder. Ska bli kul att få se alla sen.
  Sportiga stilen passar verkligen dig.
  Måste vara kul att få höra att man är lik dom tjejerna? Mary-kate & Ashley har jag med tänkt att du är lik. Men när jag tänker på Camerons utseende så tänker jag mest på hennes speciella breda leende, och jag tycker inte du är så jättelik på det iallafall, men kanske på andra saker i hennes utseende isåfall?
  Vilken intressant resa det måsta ha varit för dig. Jag tycker det har varit intressant att få läsa om iallafall 🙂

  Reply
 • Så glad att det går bra för dig och visar att hårt arbete lönar sig 🙂 Dina solglasögon är sååå snygga

  Reply
 • Du är fantastisk 🙂 jag gläds med dig!

  Reply
 • Hej!
  Vart kan man köpa dina solglassögon? Så snygga!

  Reply
 • Men ja faktiskt! Du är som en blandning av dem båda (eller ja alla tre hehe). Sjukt snygga solglasögon!

  Reply
 • Håller på att läsa igenom din blogg eftersom jag precis börjat träna på gym efter några års uppehåll och vill ha lite tips. Följde dig slaviskt under BB-tiden och sedan har jag inte läst på länge, men nu har jag alltså börjat igen. Kul att jag hittade tillbaka till din blogg, får, mycket inspiration! Och nu måste jag bara instämma – du liknar verkligen Olsen-tvillingarna! Herregud, att jag inte tänkt på det innan. Tack för en grym blogg 🙂

  Reply