Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:01 | May 26, 2016

Proteinrik frukost!

IMG_2690 IMG_2694 IMG_2704IMG_2718

Visste ni att havre som är Nordens Superfood är en kanonbra proteinkälla? Det är ju perfekt att starta dagen med, eller hur!? 😀 I samarbete med Axa har jag testat deras nya produkter som innehåller 40% mer protein och viktiga aminosyror än vanliga havregryn och müsli gör. Och både jag och Marcelo är väldigt aktiva människor och är väldigt noga med att få i oss rätt mängd protein så att vi bygger muskler när vi tränar istället för att bryta ner kroppen, då är detta ett väldigt bra sätt att starta dagen på! 🙂
Marro älskar gröt, han startar varje dag med en tallrik havregrynsgröt med skivade bananer och kanel så proteinhavregrynen kunde inte bli mer rätt för honom. Jag däremot är verkligen en yoghurt och flingor-tjej så jag föredrar att äta proteinmüslin till frukost med en god yoghurt!

Frukosten är den viktigaste måltiden på dagen så se till att få i er bra grejer för att fungera som ni ska. Och är ni aktiva och gillar att träna en del så är det här också ett jättebra och gott sätt att få i sig mer protein på. 😉

Sponsrat inlägg.
>>Läs mer!

10 kommentarer10 kommentarer om “Proteinrik frukost!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här