Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | May 26, 2016

IsaDora Bronzing Shimmer Oil

P5170111Förra veckan släpptes denna stora nyhet från  IsaDora- Bronzing Shimmer Oil, en torrolja med guldigt skimmer. Det är en vårdande olja som presenteras i en glasförpackning, vicka den fram och tillbaka, häll ut lite i handflatan och gör benen redo för sommaren! 😀

Torroljan sjunker in väldigt bra i huden, alltså ingen yta som lämnas kladdig eller fettig och den doftar väldigt behagligt. Och trots att jag är en brun utan sol-torsk så tycker jag ändå att man ser något brunare ut när man använder denna just för att man får en varm glow av den. Produkten går jättebra att använda i ansikte och hår och den är återfuktande och lugnande. Det som är det bästa med denna produkt måste vara priset, det är inte lätt att hitta en bra skimmerolja för sådan liten slant.

Pris: 159kr

NamnlösSå guldig!P5170116Se vilken lyster man får!Namnlöst P5170122

5 kommentarer5 kommentarer om “IsaDora Bronzing Shimmer Oil”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här