Det förekommer cookies pÄ annicaenglund.se. Genom att fortsÀtta lÀsa pÄ annicaenglund.se godkÀnner du detta. LÀs mer om cookies hÀr.

08:34 | May 23, 2016

Inget Visum…

Toaselfie… 😀

Hej pÄ er!
Är framme pĂ„ Arlanda och ska precis checka in, var tvungen att hinna med ett toabesök innan och dĂ„ passar jag pĂ„ att blogga. 😀

Imorse vaknade jag 4:30, superpigg och ville kliva upp och Ă€ta frukost. Jag lĂ„g och tĂ€nkte lite pĂ„ min packning om jag hade med allt. Dator, kamera, laddare, pass, visum…VISUM! Jag har ju fixat ett nytt pass vilket innebĂ€r nytt passnummer och jag mĂ„ste fixa ett nytt visum.

Paniken, jag kom inte ihÄg hur lÄng tid det tog sist att fÄ visumet sÄ jag fick vÀrldens panik, knappade mig in pÄ datorn och ansökte om nytt. NÀr allt var betalt och klart fick jag visumet direkt. AlltsÄ det finns verkligen en Gud, att det löste sig sÄ snabbt trodde jag inte.

Annars har allt gÄtt superbra! Jag Àr taggad och trött sÄ förhoppningsvis kommer jag somna direkt ombord.


3 kommentarer3 kommentarer om “Inget Visum…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr

 • SĂ„ skönt att du fick visumet!
  MÄste vart extremt lÀttande efter!
  Ha en extremt intressant och kul resa nu 🙂

  Reply
 • Ha det sĂ„ trevligt.

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂 och en trevlig resa 🙂 och skönt att det löste sig med visumet 🙂

  Reply