Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:45 | May 22, 2016

Rejäl brunch!

P5220316 P5220319 P5220321 P5220331 P5220347 P5220348Pankakorna gör jag på proteinpannkaksmix och sedan tillsätter jag ett paket saffran.
Pannkaksmix>> HÄR!

Dessa morgnar när vi vaknar i skaplig tid, ca 9, ligger och myser, drar oss tillsammans. Kliver upp, går till affären och köper tillbehör till frukost, kommer hem, tillagar den tillsammans och avnjuter den länge och nyhetsmorgon står på i bakgrunden. Alltså jag älskar det, det är så mysigt att göra det här tillsammans. Det är så perfekta helgmorgnar startar här hemma, tycker jag i alla fall. 😀

Imorgon drar jag till LA och jag har inte ens börjat packa, jag vet inte alls vad jag ska ha med mig. Hur är vädret där? Är det varmt eller stekhett? Regnar det ofta? Jag har noll koll. Ni som vart i LA får mer än gärna kommer med tid och råd på hur jag bör tänka när jag ska packa. 😀


6 kommentarer6 kommentarer om “Rejäl brunch!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hm… tror vi var där en gång i maj, och de var ungefär 20grader på dan och ca 16 på kvällen. Vi hade tagit med oss kläder som man har i sverige/alltså sommarkläder och en jacka+tränings kläder…alla tränar så bäst att va förberedd.Lite mer uppklädd om man ska på restauranger,jag hade med mig många klänningar,då är man klädd.Bra skor,mycket promenader. Sen tycker jag att LA är ett coolt ställe på många sätt så du behöver inte tänka så mycket. Du kanske har olika saker du ska va på…då får du kanske tänka till!!!
  Ha en kul resa och det är coolt där 🙂

  Reply
 • Tack för tipsen!

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • men inte fel med en man som lagar brunch åt en sådär 😉 mums! tror det är fett varmt i LA nu förövrigt! ta sommarklänningen 😉

  Reply
 • Ser fruktansvärt gott ut!
  Kul med LA resa! Hoppas det blir en massa roligt! 🙂

  Reply
 • Hej,
  Jag och min sambo har också den här pannkaka mixen, men våra blir torra och inte så goda när vi tillagar dem efter vad som står på förpackningen. Tillagar ni dem som det står på förpackningen eller har ni något annat knep som ni går efter?

  Reply