Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:49 | May 21, 2016

Snapchat Haul!

Snapchat: AkaannicaPicMonkey Collage

Alla ni som är galna i kläder, in på min Snapchat ASAP! Jag har tillsammans med RutandCircle.com en haul och i “My story” så ligger en rabattkod. Den rabattkoden är giltig så länge min story finns så in och kika. Koden är alltså giltig i 24h.

Nu ska jag försöka att ta mig iväg på Marcelos fotbollsmatch, jag har ingen aning om hur jag ska ta mig dit då Marcelo tog bilen. Jag kanske får försöka att cykla dit på något sätt, kan bli svårt med tanke på att jag inte ens har adressen dit. Jag vet liksom bara vart det ligger om man tar bilen dit.

Jaja, det är väl alltid kul med lite äventyr, kanske hittar något smultronställe på vägen. 😀


1 kommentarerEn kommentar om “Snapchat Haul!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här