Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:17 | May 21, 2016

God morgon alla kära läsare!

P5210237 P5210243 P5210246P5210249

Hallå!
Åh vad skönt det var att sova ut idag, jag vaknade av att Marcelo pillade på surfplattan och kollade på något sedan började han massera min rygg. Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna det men det var så härligt! 😀

Sedan klev vi upp, han tog tag i tvätten medan jag förberedde frukosten. Jag blandade Keso med vaniljyoghurt, vaniljpulver och chiafrön. Sedan varvade jag det med hallon, krossade Belvitakex, granatäpplen och passionsfrukt. Så simpelt och gott. 😀

Idag har Marcelo fotbollsmatch men innan är det WörkOut och förutom att det är ett vanligt WörkOutpass så fyller kära Pischa 30 år! Wow! 😀 Så det ska vi fira och det brukar alltid bli födelsedagsburpees, alltså då 30st. 😀


6 kommentarer6 kommentarer om “God morgon alla kära läsare!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här