Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:15 | May 20, 2016

Tatuerade bryn

brynHär är mina bryn före, direkt efter (svullen) och nu idag 7 månader senare.

Heej Annica!

Jag kan börja med att säga att jag ÄLSKAR din blogg! jag har följt dig sedan big brother och redan då var du min favorit. Jag läser den varje dag och du ger mig så mycket inspiration när det gäller både skönhet och träning. Jag bor i Falun men tänkte ta en tur till Stockholm för att uträtta några grejer som jag velat gjort länge, Bland annat att tatuera brynen och bleka tänderna och kanske färga håret.
Jag har sett att du har tatuerat dina bryn och jag har länge funderat på att göra det men det har liksom inte blivit av men nu tänkte jag ta tag i saken. Jag har varit väldigt orolig att dom inte ska bli bra eller att dom ska bli för mörka eller så men jag såg att dina bryn vart väldigt fina.
Kan man välja själv vilken färg man vill ha dom i? för jag har typ råttfärgade nu och vill inte att dom ska bli för mörka så att dom blir jätte markanta :S
Jag tänkte göra dom på samma ställe som du gjorde dom på och tänkte höra vilken person det var som gjorde dom på dig? gjorde det ont?
Ha det fortsatt bra och fortsätt som du gör, du är BÄST!!
Mvh Malin 23 år

SVAR: Men hej Malin! 😀
Tack snälla du, vad glad jag blir! Ja du är mer än välkommen till härliga Stockholm.

När det kommer till brynen är det viktigt att du går till en salong som är duktig! Jag gick till Stockholms Beauty Center på Drottninggatan 85 för att dom som arbetar där är så duktiga på bryn! Det var Lulu som tog hit tekniken till Sverige och sedan har hon utbildad de som arbetar på salongen så även de kan göra grymma bryn.

Dom gör lite annorlunda än andra salonger, vissa kör endast med maskin eller endast “kniv” som jag kallar det vilket gör att resultatet inte håller lika länge. Men här på salongen gör dom först snitten med kniv och sedan maskin för ett hållbarare och naturligare resultat. Var noga med att kolla in deras Instagramkonton för före- och efterbilder för då ser du hur duktiga dom är, det kan du även se på @stockholmsbeautycenter deras bryn är så fina! 😀

Det var Susanne som gjorde på mig, jag målade min egna form och sedan tatuerade hon efter den så jag blev verkligen nöjd. Färgen blev också bra, hon anpassade den till min hårfärg så att det skulle se så naturligt ut som möjligt. Och ja det gjorde ont, det sved men vill man vara fin får man lida pin tyvärr. Men det gjorde bara ont när snitten gjordes i början, sedan när dom var klara fick jag massa bedövning och då kändes det ingenting. Jag låg till och med och halvsov för att det var så bedövad och ljudet var ganska mysigt på något sätt. Varför man inte får bedövningscreme i början är för att då suddar man ut formen som man målat dit och det går ju inte att måla på crème så det är anledningen till att man inte kan ha bedövning direkt. 🙂


4 kommentarer4 kommentarer om “Tatuerade bryn”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Utbildade inte du dej så att du skulle kunna tatuera bryn?? Vad hände med det?:)

  Reply
 • Så otroligt snyggt, det ÄR verkligen så fint.

  Reply
 • Hej Fina Annica!
  Jag älskar dig och Marcelo och jag har fölt din tid i Big brother och Marcelos tid jag läser din blogg hela tiden och jag måste få träffa dig❤️❤️

  Reply
 • Annars kan du ju testa att färga brynen om det bara är det råttfärgade du är onöjd med. Billigare och funkar hur bra son helst! Rekommenderar Refectocil ögonbrynsfärg.

  Reply