Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:17 | May 19, 2016

Torr i huden av Dermalogica

1436778915-9793Hej! Jag vänder mig till dig för att jag tycker att du verkar ha koll på det mesta angående hudvård 🙂
Jag gjorde ett hudtest hos skincity och blev rekommenderad dermalogica. Jag köpte då rengöringen och dag/nattkräm. Nu har jag använt de nya produkterna i ca 2 veckor, och är så himla torr i huden! Är torr i hela ansiktet, men runt munnen är det värst. Där har jag som stora torrfläckar som flagnar och är röda. Ska det vara så? Ska jag försöka stå ut? Hoppas du kan hjälpa mig 🙂
Stor kram!
Med vänlig hälsning, Jennifer

SVAR: Hallå Jennifer! 😀
Okej var det några speciella produkter från just Dermalogica? För det finns ju olika produkter av det märket, du kanske köpte fel rengöring? Det finns ju en gel för de mer lite fetare hud och sedan finns det även känslig. Eller så kan det vara så att du gått på för hårt. Har man haft “vanlig” rengöring i många års tid så många man vänja in denna typ av produkter eftersom dom är lite starkare. Börja tex rengöra ansiktet en till två gånger i veckan med denna och sedan kör du din vanliga. Sedan kan man gå över på varje kväll och sedan köra varje dag både morgon och kväll.

Jag tycker du ska låta din hud vila. Gå tillbaka till den rengöring du hade innan och kontakta Skincity för dom som arbetar där är grymma på det dom gör och låt dom guida dig hur du ska gå vidare.

Kramar Annica


2 kommentarer2 kommentarer om “Torr i huden av Dermalogica”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Annica! Jag har ett jättestort problem. Det är så att när jag är ute och springer så pressar jag dels ihop mina lår men också på samma gång slänger med mina ben utåt när jag springer. Detta har då gjort så att jag aldrig springer bland folk och jag tycker det här är super jobbigt. Det skulle vara guld värt om du skulle kunna ge mig några tips på hur jag ska springa normalt. Love you

    Reply
  • Jag rekommendera att gå till NK eller åhlens city som har Dermalogica , där har man dom riktiga experterna och är väldigt grymma , de är svårt o se en hud genom telefon eller en chatt. 🙂

    Reply