Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:31 | May 19, 2016

God fiskgryta!

P5180190 P5180193Wow säger jag bara, vilka blandade åldrar det är på er som läser min blogg. Jag trodde att det bara var många yngre men ni är några 30+ taggare också och det är så himla kul att läsa! Jag försöker ofta tänka på min lillasyster och min mamma när jag skriver inlägg, skulle detta vara något dom förstår och skulle kunna ha. Båda dom två gillar ju skönhetsprodukter men kanske inte är lika insatt som jag är och då ska jag kunna, på ett enkelt sätt, förmedla det jag vill säga och visa så att dom förstår. Och skulle dom förstå så gör nog många av er också det. 😉

Någon var intresserad av recept och fasen, jag har inte ens en receptkategori men den måste skapas efter detta. Jag har lagt alla under träning i fyra års tid…Så ja det är väl bara för mig att börja sortera. Men här kommer ett recept som jag gjorde igår, det snodde jag från Pischa så vill ni ha hela receptet så klickar ni bara HÄR! Denna rätt är ganska enkel att göra men förbaskat god. Det som tar tid är ju att hacka löken, speciellt för mig som måste gå och torka tårarna varannan minut. 😀 Men ja den är supergod, proppad med Omega 3, saffran och det är riktigt mättsam. Try it! 😀


8 kommentarer8 kommentarer om “God fiskgryta!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det finns färdighackad lök i frysdisken 🙂

  Reply
 • Alltså va? Hur fasen har jag kunnat missat detta!? 😀

  Reply
 • Har för mej att det ligger bland de små askarna med frysta kryddor typ dill, persilja med mera! Jättesmidigt 🙂

  Reply
 • Men..det är ju som att du läser mina tankar..och mitt inlägg om recept!! Haha..En fiskgryta var precis vad jag var sugen på att göra på lördag när min svägis är i stan. Tusen tack för detta!!

  Reply
 • Ni kommer att älska denna! Varsågod! 😀

  Reply
 • Jag har en fråga jag gärna skulle vilja få besvarad: Vad är hälsa för dig? Och vad anser du är en bra hälsa?

  Reply
 • I tisdags satt jag hos min frisör och färgade samt klippte håret. Jag har axellångt hår och vill spara ut det till långt igen men ville ändå göra något annat. Så jag visade en bild på dig och din “gardinlugg” och så blev det på mig med. Nu är min fråga hur du får den så jäkla snyggt jämt? Jag har lite svårt med att locka håret och även luggen med plattång då min hjärna inte fattar hur det går till på andra sidan huvudet. Har för mig att du haft en video när du visar men googlat och inte hittat (du lockar inte håret då utan du fixar bara luggen, plattar den typ uppåt och bakåt- hoppas du förstår :))

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply