Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | May 19, 2016

Den perfekta sommarmakeupen!

P5040103Detta inlägg gjorde jag i ett samarbete med BokaDirekt för ett tag sedan men jag har inte publicerat det här så här kommer en enkel men fräsch sommarmakeup steg för steg. Här har ni mig före. 🙂Namnlös1. Till sommaren väljer jag att använda BB-cream för att det ska se så nattligt ut som möjligt. Den ska vara lätt täckande och helst ha lite lyster i sig och självklart solskyddsfaktor!
-Produkten jag använder hittar ni>> HÄR!Namnlösg2. Sedan använder jag en flytande bronzer så den smälter in bättre i huden. Och när det är varmt och man blir lite svettig så sitter den fortfarande kvar och resultatet håller sig bättre än med puder.
-Produkten jag använder är L´Orèal Fusion De Soleil.
Namnlösk3. Brynen ska vara naturliga så dom fyller jag bara i med en brynskugga i en något ljusare färg än mina egna bryn.P50401124. Är det något man ska satsa på är det fransar så jag böjer dom alltid innan mascara.P50401175. Jag applicerar en mascara som separerar fransarna bra eftersom jag sätter lösfransar efteråt. Vill man inte ha lösfransar bör man satsa på en mascara som ger mycket volym.Namnlöso6. Jag sätter singelfransar för att det är lättare att få till ett naturligt resultat. Annars går det bra med vanliga lösfransar som ger volym.
-Produkten jag använder hittar ni>> HÄR!P50401217. För att se lite piggare ut lägger jag en beige kajal på vattenlinjen. Perfekt om man är lite röd i ögonen av tex pollenallergi. 😉Namnlösf8. Såklart ska man ha lite rosiga kinder för att ge lite färg till ansiktet.Namnlösj9. Highlight är även ett måste och jag använder en som är lite mer guldig, det ger en fin lyster till ett solkysst ansikte.Namnlösd10. De rosiga kinderna matchas bäst med ett läppglans i samma nyans.
-Produkten jag använder är Maybelline Baby Lips Moizturizing Lip GlossP504012711. Klart! En fräsch sommarlook som man kan använda till vardags som till fest. Vill man göra den lite mer naturlig så skippar man bara lösfransarna och vill man ha den lite mer festlig så satsa på ett färgstarkt läppstift. 😉


18 kommentarer18 kommentarer om “Den perfekta sommarmakeupen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här