Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:08 | May 18, 2016

Vi alla har celluliter!

kim-kardashianTill och med Kim Kardashian har celluliter, vi alla har dom mer eller mindre!

Hej!
Jag är en 14 årig tjej & fyller snart 15. Jag skulle behöva hjälp med lite saker..
Jag har en ganska stor rumpa och det är jag nöjd över men den är inte så fyllig nedre till & hänger lite, inte jätte mycket men skulle vilja ha en fastare rumpa & stor. Sen har jag celluliter på låren & rumpan inte jätte mycket men lite och jag vet att de flesta har de, men jag skulle vilja få veck lite iaf. Kan man träna veck dom? Skulle blivit jätte glad om du svarade & har komplex över detta.. Då det snart är bad & sol. Du är väldigt duktig inom träning så.

SVAR: Hej kära du!
Wow vad härligt! Det ska du vara, fatta hur många det är som kämpar för att få en större rumpa. Om du har lite över så tar jag mer än gärna. 😉

Tänk på att du är väldigt ung, du är som en 5 månaders valp. Du vet tassarna är lite stora, dom har långa ben som dom inte har kontroll på och det här är något som dom växer i. Samma sak med dig, du kommer att fortsätta växa i några år till, kroppen kommer att ändras en hel del och rätt vad det är så kanske din rumpa är fastare. Du är i den åldern då kroppen inte riktigt hänger med vad som händer, man kan få bristningar, du kan säga välkommen till celliluter, bröst och mens men ha inte på något sätt komplex över detta för vi alla är med om det. Alla kvinnor går igenom denna period och vi alla känner likadant. Om jag var du skulle jag passa på att njuta av den här tonårsperioden och vara glad att allt det här händer för då vet du att din kropp fungerar som den ska.

Vill du träna så skulle jag peppa dig till att köra någon lagsport, inget gym eller dylikt då du kan skada dig. Försök att hitta någon motionsform som du tycker är kul och kom ihåg att vi alla har vart med om detta. Du går igenom detta precis som många andra så du har inget att skämmas över. Njut av sommaren och fokusera på sådant som är roligt och som får dig att må bra! Okej?! ♥

Många kramar Annica


2 kommentarer2 kommentarer om “Vi alla har celluliter!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • […] Annica skriver ett jättebra inlägg om celluliter och hur vi faktiskt alla har den. Till och med KimKar – då ni! Tyvärr kunde jag inte läsa klart inlägget för jag kunde inte sluta stirra på bilden. Man skulle kunna tro att jag tittade på Kimmies enorma diamantring för att försöka se vart Titanic körde på den men nej.. Inte ens nära… […]

    Reply
  • Fy fan… Jag är alldeles för bölig, så självklart fick detta mig att börja gråta! Så jäkla sant Annica! BRA! Tänk om fler kunde vara så ärliga och inte trycka i småtjejer en massa ytlig skit. Du är så viktig! Önskar det fanns såna förebilder när man själv var i 15-års åldern! :*

    Reply