Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:32 | May 18, 2016

Vem är du?

P5180140 P5180142 P5180144
Yummie! Det här är det jag sitter och smaskar på just nu under tiden jag sitter vid datorn. 3 stekta ägg, halloumi och gurka och nej, jag åt inte upp all halloumi. Det blev alldeles för salt så jag åt två skivor, resten sparar jag till eftermiddagen för då kan jag sno ihop en halloumisallad. 😀

Hörni! Vad hände med vädret idag? Det är skinande sol, blå himmel med några slöjmoln men är det skinnjackan som gäller eller ska jag köra på bombarjackan? Marcelo sa att det var lite kyligt ute.

Nåväl, jag har en liten fråga! Det behövs alltid lite nya fräscha idéer till bloggen så därför tänkte jag fråga er den stora frågan “Varför läser ni min blogg?” Vad är det ni gillar bäst med den? Vad saknar ni? Vad kan bli bättre och vad är redan bra? Och -hur gamla är ni?

Det skulle hjälpa mig jättemycket om ni hade 20 sekunder över att svara på detta för då kan vi göra den här bloggen bättre och vi kan bygga den tillsammans! 🙂


88 kommentarer88 kommentarer om “Vem är du?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är 23 år och läser din blogg av många anledningar. Din blogg är dessutom den enda som jag besöker flera gånger om dagen! så fort jag startar datorn måste jag kika om du skrivit något nytt!
  Egentligen läser jag den för att jag gillar dig som människa, jag gillade dig redan inne i BB-huset.
  Men plus med dig blogg:
  – Varierar både träning och skönhet
  – Båda matbilder och fashion
  -Alltid mycket bilder (Jätteplus!!!!)
  -Du känns som en väldigt jordnära person och därför är det roligt att läsa vad du har att säga

  Jag vet inte hur du känner för det, men jag tycker att det hade varit jätteroligt att läsa ännu mer om din träning och vad du jobbar mer. Sen hade det även varit roligt med någon gäst som fick gästskriva på din blogg. Någon utav dina vänner eller så hade varit roligt eftersom man ser och hör om dom men hade varit roligt att höra vad dom har att säga om dig och deras livsstil.
  Men ärligt talat behöver du bara fortsätta som du gör, för du är grym.

  Reply
 • Haha en bra start på dagen helt enkelt!

  Åh tack snälla. Vad kul att höra att du tycker jag är jordnära. Jag är en sådan person också och det känns bra att det kommer fram i bloggen.

  Mer träning kommer. Och jag jobbar inte med något annat, det här är mitt helttidsjobb. 😀

  Jag ska kolla om mina vänner vill göra några inlägg, hade vart kul att se vad dom skrev om mig! 😀

  Reply
 • Vore kul med:
  Hauls
  Outfitbilder
  Nyttiga recept
  Kändis-sminkningar
  Sminktutorials i allmänhet, saknar det väldigt mycket… Kan du inte gå lös med sminket lite? Visa dina MUA-skills!

  Jag är 20!

  Reply
 • Vilken bra lista! Jag skriver upp alla sakerna på en gång!
  Jag ska göra mitt bästa!

  Reply
 • Jag är 19 år och läser din blogg typ varje dag just för att den innehåller så mycket. Alla möjliga ämnen vilket gör att den blir rolig att läsa.
  Jag skulle önska att du skrev mer om ditt privatliv, dina känslor kring saker. Familj, vänner, tankar osv. Skulle vara kul att läsa.
  Sen tycker jag att det är roligt när du lägger upp recept, så skulle önska fler recept på allt möjligt som är gott och relativt nyttigt 🙂
  Du är verkligen duktig på det du gör!

  Reply
 • Mer personliga saker, jag har vart lite hård på den biten förut då det var så mycket hat men det har blivit sådan skillnad nu i bloggvärlden att jag nog känner mig redo att bli lite mer personlig 🙂

  Tack snälla Julia!

  Reply
 • Är 16 år och finner väldigt mycket gemensamt med dig.

  Är själv super intresserad av träning & hälsa, det är något jag prioriterar högst i vardagen, varje dag.

  Älskar att läsa i princip allt du skriver om, skönhetstips, livsstil och hälsa! <3

  Reply
 • Men gud det är ju perfekt, då ska jag fortsätta med den blandningen! 😀

  Reply
 • Jag älskar din blogg!! Även fast jag bara är tretton år❤️❤️ Du har så fina bilder

  Reply
 • Fast det är inte så bara, njut av den åldern! 😀
  Tack!

  Reply
 • Är 30 år och läser din blogg dagligen och har gjort i flera år (!) Blivit som en daglig rutin. Gillar att den innehåller lite av allt i lagom blandning men jag personligen gillar mest skönhet, tips, mat etc. Gillar att din blogg är personlig men ändå professionell 🙂 Jag vill ha mer skönhet/hälsa/mat!

  På minussidan tycker jag ibland skönhetstipsen där du bara skriver fakta om en produkt (typ nån ny serie med duschkrämer eller dylikt) är tråkigare – mycket bättre när du provar sakerna själv. Och tycker träningstipsen skulle kunna fokusera på mer annat än bara det ytliga (dvs magrutor och stor rumpa.) Vi vill nog alla bli snyggare givetvis men vore kul med mer tips om typ träna rygg för att få bättre hållning/mindre ont i axlar. Bara som exempel!

  Reply
 • En perfekt rutin skulle jag säga 😀
  Mer “bra” träningstips alltså, det ska jag verkligen se till att fixa! 😀

  Reply
 • jag är 13 år och läser din blogg varje dag hela tiden typ 5 gånger i timmen o letar efter nya inlägg! Du har så fina bilder! Du har både skönhet o hälsa!❤️❤️ Du blandar mycket med din vardag! Vilket jag älskar! Du delar med dig om dåliga saker också inte hela tiden att allt ska var perfekt! Måste bara säga en sak eran lägenhet är så jäkla fin! Från de jag sett i vloggarna Skulle vilja se mer hauls eller att du visar vad du köpt, både på youtube och i din blogg!!❤️ Har följt dig sen jag var 11 år❤️

  Reply
 • Åh hej på dig! 😀
  Tack snälla Erica.
  Vi trivs verkligen bra i vårt hem, den här lägenheten är så vi.
  Mer hauls och inköp. Det var fler som önskade det så det kommer vi köra på! 😀

  Åh hjärtat då, vad kul att höra!

  Reply
 • Är 24 år och är intresserad av träning och hälsa!
  Det jag tycker du är bäst på är skönhetstips,sen att du tar fina bilder till dina inlägg.
  Du är bra på att förklara och gör det med glimten 😉
  Dina videos o youtube kanalen är jättebra, där kommer din personlighet fram!!!
  Har läst din blogg jättelänge och jag tycker att du har hittat din stil detta år,du verkar mera tillfreds med allt.
  Fortsätt att va den Annica du visar i bloggen, jag kommer iallafall följa med dig på din blogg resa 🙂 <3

  Är mindre intresserad av ditt privatliv, det är för att du har så mycket i din egna personlighet som är mera intressant.
  TIPS: mera små videos du kan ha till 12,00 inlägget. Korta tips i vardagen eller saker du vill visa som ett tips i vardan!!!
  tex. små tips om sminkning. Saker du köpt(sånt gillar alla vi som följer din blogg se)
  Sista saken som jag vill du ska veta att alla mina tjej kompisar älskar mest dina skönhets inlägg, så det ska du lägga krut på!!

  Reply
 • Hej!
  Det kommer mer videos, jag ska verkligen bli bättre på den fronten och sedan har jag en grej på g som gör att jag mer eller mindre måste se till att det kommer fler filmer. 😉

  Hälsa dom att jag ska fortsätta med det och lägga ner ännu mer kärlek i dom!

  Reply
 • Jag är 25 år och läser din blogg för att du verkar vara så personlig. Jag menar, du verkar vara DU även i bloggen.

  Reply
 • Ja det är det jag försöker att förmedla 😀

  Reply
 • Hej!
  Jag är 45 år. Jag är inne på din blgg varje dag, ibland flera ggr 🙂 Det jag gillar bäst är träningsbilder, bilder från resor och när du lägger upp va du äter. Det är även kul med bilder från event och när du/ni hänger med era/dina vänner.
  Filmerna kollar jag aldrig på och sminktipsen bryr jag mig inte så mkt om. Jag använder smink varje dag men är inte så jätteintresserad av att läsa om det. Älskade dock bilderna från när du träffade Kat eftersom jag är ett stort fan av henne! Den filmen från intervjun såg jag också. jag gilla att dia bilder är så snyggt fotade och att allt ser så stilrent ut på nåt sätt. Just det, inredningsbilder gillar jag också!

  Tack för en snygg och bra blogg!

  Reply
 • Mer bilder på träning och mat kommer garanterat framöver i och med min utbildning som sätter igång.

  Kat vad så härlig, så jordnära tjej och så fin.

  Tack för att du besöker den!

  Reply
 • Hej!
  Jag är 44 år och inspireras av dina tips kring smink, produkter och skönhet generellt. Dina steg för steg videor är också inspirerande.
  Fortsätt som som du gör!

  Reply
 • Mer steg för steg, ska fixa det! 😀

  Reply
 • Jag är 25 år & jag kommer inte riktigt ihåg hur jag snubblade över din blogg. Däremot hade jag ju sett dig på Big Brother, men jag har inte läst din blogg från start. Det jag fastnade för från början var alla skönhetstips & framförallt tutorials (allra helst videos men även i text). Jag hade inte läst någon skönhetsblogg innan så jag kände att du var ett bra tillskott i mitt bloggläsande haha!

  Det jag önskar se mer av är just skönhetstutorials, allt från hår till make-up! Och gärna mer basic-tutorials såsom du gjorde tidigare, exempelvis hur man lägger rouge. Jag har inget behov av att veta hur jag sminkar mig som Lady Gaga under hennes mest extrema period haha! 😀

  Sen förstår jag att din blogg har blivit mer träningsinriktad i & med att ditt intresse för det har vuxit, men jag kan på ett sätt känna att man blir så matad med hälsa, kost & träning överallt annars! Så jag föredrar helt enkelt skönhetsinläggen 😀 Jag har kommenterat det förut men jag är SÅ nyfiken på hur ditt “lager” med skönhetsprodukter ser ut! 😀 Det måste ju vara en hel del! 😀

  Kram!

  Reply
 • Åh det känns så kul att höra! 😀

  Mer tutorials, ska bli!

  Skönhetsbiten kommer inte att försvinna men det kommer bli mer träning så du får klicka dig in på Beauty-kategorin 😀

  kramar

  Reply
 • Är 16 år.
  Läser den på grund av känner igen dig från bb2012.
  Gillar allt du lägger ut. Att bara läsa ett inlägge utav dig gör en glad & nöjd.

  Reply
 • Åh men tack snälla. <3

  Reply
 • Hej!
  Jag läser din blogg främst för dina skönhets- och hälsoinlägg. Det skulle vara bra om du kunde lägga in en “sök-ruta” så slipper man googla och leta. Jag tycker också att det skulle vara roligt om du kunde göra fler produktrecensioner.
  Jag är 26 år gammal.

  Puss och kram! <3

  Reply
 • Åh en Sök-ruta kommer jag se till att jag får in. 😉
  Mer produktrecensioner behövs för jag har så mycket att testa! 😀

  Pussar och kramar från mig med!

  Reply
 • 28 år gammal, läst din blogg flera år. Gillar dina bilder och verkligen dina vloggar. Jag läser dessvärre inte bloggen i syfte för skönhet eller träning som huvudsyfte. Tycker bloggen är lite svår att veta exakt vad den ska ha som mål. Tex träning hade jag önskat mer exakta övningar för ett syfte, tex träningsprogram, kost osv. Skönhet hade jag önskat mer av produktrecentioner och hudvård kanske i form av video.
  Men jag gillar bloggen hur som eftersom jag är en trogen besökare 😀 det saknas mest en tydlig nisch

  Reply
 • Det kommer mycket mer träning framöver då jag börjar min utbildning som PT.
  Det är ju en skönhetsblogg i grunden men träning är något jag också älskar. Den kanske skulle bli en hälsoblogg? 😀

  Reply
 • Hej! Jag har läst din blogg sedan du startade den! Du är klok och verkar vara enormt snäll! Jag älskar godhet, skönhetstips…Makeup/hårtips etc… Jag är 42 år. Kram

  Reply
 • Åh vad kuuuul att du vart med så länge. Kramar <3

  Reply
 • Jag är 25 och tycker om din blogg för tips på smink och att du provar och skriver vad du tycker och olika idéer osv , du har fina bilder med !

  Reply
 • Tack snälla, då ska jag fortsätta med det!

  Reply
 • Hej Annica!! Jag är 33 år och läser din blogg för jag gillar dina inredningstips. Tycker ni har jättefint hemma. Det var faktiskt pga av er vlogg när ni visa ert sovrum som jag började göra om vårt sovrum. Visste inte ens om att man kunde köpa Zara home online eller att dom fanns hahahaha. Men nu vet jag och sovrummet är snart klart. Sen tycker jag din träning är kul att följa, man blir taggad liksom. Ha det bra Med vänlig hälsning Sandra

  Reply
 • Va är det sant!? Vad roligt 😀
  Ja det är så det ska vara. Gillar du att träna? 😀

  Reply
 • Är 25 och har följt dig sen du startade upp din blogg efter BB. Det är ett “måste” att kika in här flera gånger om dagen för att få tips och trix när det gäller smink och hudvård. Har blivit bra mycket bättre på att ta hand om min hy tack vare dig. Det enda jag skulle vilja mer av är outfit bilder. Du har ju din stil och det är intressant att se hur du kombinerar kläder och accessoarer.
  Sen tycker jag det är roligt att få följa med dig i ditt arbete. När du är på resor och även det personliga planet hemma.

  Reply
 • Vad kul att höra att du börjat ta hand om huden, visst känns det bra!? 😀
  Mer kläder men var beredd på träningskläder haha 😀
  Det kommer en resa nästa vecka som kommer att bli så grym!

  Reply
 • Jag är 34 och läser din blogg i princip varje dag. Kan dock inte sätta fingret på exakt vad som intresserad mig utan det är nog för att du är intressant som person och att du ofta kan vara personlig och avslappnad. Däremot kan jag ge indikation på när intresset sjunker helt och det är med alla event-inlägg. Tyvärr inte alls intressant på något sätt. Det enda som kan rädda ett sånt inlägg så att jag inte stänger ner fönstret är om det är nån fin bild på dig. 🙂

  Reply
 • Okej det är fler som inte gillar dom, jag förstår.
  Okej mer fina bilder på mig 😉 Haha

  Reply
 • 28 år och läst sen starten -2012.
  Tycker om att följa med på din livsresa. Jobb, plugg, kärleken, resorna ja allt de mer personliga! De enda skönhetstips jag tagit åt mig av är Bareminerals startkit, den enda jag beställt genom din blogg 🙂
  Träningsmässigt så är du en stor inspirationskälla för mig!

  Ha en bra dag!!

  Reply
 • Åh ännu en till som följt med länge, det är så kul att höra!
  mer personligt, check!
  Åh vad kul att höra! Nu kommer det ännu mer träning så håll i hatten! 😀

  Reply
 • Hej! Är 31 år å älskar hur du skriver om din vardag, träning å skönhetstips!
  Du verkar va en jättefin tjej å bloggen är super!! Toppenbra jobb gör du!

  Reply
 • Mer vardags och träning kommer det definitivt bli! 😀
  Det är jag också 😉
  Tack snälla Marre! 😀

  Reply
 • Jag giller din blogg mycke pga din personlighet, att du verkar snäll och trevlig och härlig. Man mår bra när man läser din blogg.
  Men även pga dina inlägg om skönhet, kost och träning och personliga inlägg så man får se vem du är. Jag tycker bloggen är ganska bra som den är. Men det skulle vara kul att se dig leka lite med sminkningar. Typ sminka dig som kändisar. Eller göra teater sminkningar, sår och sånt. Eller sminka någon till en gamling eller något? Göra häftiga catwalk-sminkningar osv. Sen skulle jag vilja se mer av din träning kanske, tex när du gör din kampsport. Och hade varit kul att se hur bra du var på poledancing. Det tycker jag att vi aldrig fick se när du höll på med det. Men kanske du inte minns hur man gör nu?

  Dom dagar när din blogg är som minst bra är när det är för många reklaminlägg på raken, och du bara skriver fakta om produkten, inte personlig åsikt.. som någon längs upp sa.
  Jag är 33 år

  Reply
 • Mer sminkningar, det har faktiskt blivit väldigt lite på sista tiden. men det är för att jag gillar att gå utan makeup… 😀
  Mindre reklam och fakta! got it!

  kramar på dig L!

  Reply
 • J började för cirka ett år sedan. Gillar såklart allt som har o göra med smink. Jättekul o följa resorna du gör. Gillar annars inredning o gympa o djur o musik mm. Kul med videos där du fixar hår eller smink. Kul om du vill visa smycken eller kläder du köper. Jag är nyfiken o är intresserad av vad du gör. Kramis.

  Reply
 • Åh inredning, gud det blir bara vid flyttar har jag märkt. Ska visa så fort jag införskaffar något nytt! 😀
  Mer hårgrejer kommer! 😀
  Jag ska visa mina inköp mer, ska bättra mig där!

  Reply
 • Jag tillhör de äldre sorten, snart 42 år, haha, men jag gillar att läsa om smink och andra ytligheter! 🙂
  Tycker speciellt mycket om när man får se resultatet av något du testar. Det blir som en helhet av recensionen. Uppskattar också dina tips om smoothies och annat nyttigt som kan dyka upp emellanåt.
  I och med Pt-grejen räknar jag med ännu fler träningstips också framöver.

  Reply
 • Woooow så härligt! Jag älskart!
  Åh mer smoothies, mer än gärna då jag älskar det själv! 😀

  Reply
 • Jag är 28! Hittade bloggen ett efter jag kollat när du va med i bb.. jag tycker det är roligt med skönhet och hälsa själv, drf gillar jag inlägg kring det, gärna mer tips kring träning, men kanske kommer med utbildningen! Tycker dock det e rätt tråkigt med outfit bilder som är för “perfekta”, föredrar realistiska bilder å kanske videos med träningstips?!

  Reply
 • Oh så du har vart med så länge!? 😀
  Jag är inte perfekt när det kommer till kläder, jag gillar jeans och t-shirt typ så det kanske faller dig i smaken. 😀
  Det kommer mer träning med utbildningen, lovar!

  Reply
 • Har följt din blogg sedan 2012 när du var med i BB. Började följa mest för att se hur det gick för dig och Marcelo. Gillar den för att det är en blandning av personligt,skönhet och träning. Dina sminkvideos är grymma och du är superbra på att förklara.

  Reply
 • Ja och vi är tillsammans 4 år senare 😀
  Tack snälla, då ska jag fortsätta med det!

  Reply
 • Jag är 19 år! Älskar när du tipsar om eller testar olika sminkprodukter, så kul att se!

  Reply
 • Då ska jag fortsätta med det 😀

  Reply
 • Jag är 20 år och brinner precis som dig för både skönhet och träning. På grund av detta så har jag som rutin att varje dag kolla din blogg. Jag tycker du visar väldigt mycket bra skönhetstips som man har användning för. Ifall det är något jag undrar när det gäller skönhet och tips om produkter så hittar jag oftast svaret hos dig. Jag tycker också det är roligt att läsa om din vardag och träning för att du verkar vara en så himla härlig person, ser upp till dig. Något jag gärna ser mer av är vad du klär dig i, då menar jag inte typ massa collage, utan då och då en vardags-outfit eftersom du klär dig så himla fint. Inför sommaren vill jag gärna ha lite tips på rutiner du har och produkter som är bra att ha på sommaren. Tex, en bra brun utan sol till ansiktet för känslig hy, och vad du har för rutiner när du är på semester.

  Reply
 • Det är en grym rutin! 😀
  Wow vad häftigt att höra att du ser upp till mig, jag blir så varm i kroppen av att höra det. 😀
  Mer kläder, jag äger faktiskt människokläder också. inte bara träningskläder 😀

  Ska kolla upp BUS för känsliga!

  Reply
 • Hej Annica! Jag läser din blogg för make up-inläggen. Riktigt bra och jag lär mig alltid något nytt! Kram!

  Reply
 • jag läser den för att få bra träningstips och mer kunskap om kropp o hälsa
  Mer exempel på gympass, hur många övningar/hur många gånger/hur länge hoppas du förstår 🙂
  eftersom du är makeup-utbildad skulle det vara jättekul med mer tutorials som du hade förut innan träningen och allt tog över lite grann.

  Linnea 17 år <3

  Reply
 • Yes det kommer nu när jag börjar min utbildning 😀
  Mer tutorials!

  Kramar på dig Linnea!

  Reply
 • Hej!
  Jag har läst din blogg från starten 2012 och jag har alltid gillat att läsa den då du ofta är ärlig med allt du tycker och tänker.
  Tycker bloggen blivit bättre och bättre, framförallt när du började skriva mer om träning. Hade även varit kul med lite outfit bilder, både vardag och träning.
  Jag är 30 år 🙂

  Reply
 • Jag ska bättra mig på outfit-biten trots att jag älskar att gå runt i träningskläder 😀
  Så himla kul att du hängt med så länge! <3

  Reply
 • Läser din blogg för alla underbara tips! Träning, hälsa, mat, smink, hår!

  Reply
 • Tipsen ska bli fleeeeer! 😀

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag säger som flera andra, att läsa din blogg sker per automatik! Jag går in flera gånger per dag för att se om du har gjort ett nytt inlägg och blir lika glad varje gång jag ser ett. Det jag gillar med dig är att du vågar stå för vad du tycker. Jag håller inte alltid med vad du tycker men du tar upp viktiga och relevanta ämnen som, tack vare bloggen och din youtube-kanal, når ut till många. Jag är själv oerhört intresserad av träning och hälsa och blev introducerad till din blogg av en kompis just på grund av det! Tycker du har en bra blandning av allt möjligt och jag läser framförallt dina tränings-inlägg,

  Tycker det

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag säger som flera andra, att läsa din blogg sker per automatik! Jag går in flera gånger per dag för att se om du har gjort ett nytt inlägg och blir lika glad varje gång jag ser ett. Det jag gillar med dig är att du vågar stå för vad du tycker. Jag håller inte alltid med vad du tycker men du tar upp viktiga och relevanta ämnen som, tack vare bloggen och din youtube-kanal, når ut till många. Jag är själv oerhört intresserad av träning och hälsa och blev introducerad till din blogg av en kompis just på grund av det!

  Tycker det är minst intressant med alla event-inlägg och resorna som sträcker sig över flera inlägg samt så stör reklamen mig en hel del. Tycker också att recensionerna där du enbart skriver faktan är överflödig, för den informationen kan man hitta vars helst. Det intressanta är din åsikt! Jag gillar det vardagliga, personliga och mänskliga delen av bloggen som involverar dina recensioner på smink, hårvård och annat samt mat- och träningsinläggen. Gillar också att läsa när du tar upp en fråga från en av dina läsares om du sedan besvarar.
  Jag är född och bor i Umeå så tycker det är extra kul att du kommer norrifrån!
  Kram

  Reply
 • Oj, som jag varje dag- går på autopilot. 😀
  Åh vad kul att höra att du gillar mina inlägg.
  Din vän ska ha en eloge! Välkommen!

  Ah okej, event. Det kanske bli för mycket, jag kommer ihåg själv när jag bloggade att jag också gillade att se sådant som alla kan göra på något sätt.
  Mer av mina egna åsikter, ska bli!

  Ja Norrland is the shit! BAAAAM! 😀

  Reply
 • Hej!
  Läser främst din blogg då jag upplever dig som naturlig, inspirerande och jordnära.
  Inspireras mest av träning, kost, skönhet.
  Superhärligt med mycket bilder!
  Tycker redan din blogg är väldigt allaround, men gärna mer vloggar om man får önska 🙂
  Kanske lite tips att komma från soffa+ostbågar till jogg+nåt mer nyttigt…
  Ha det supergott nu och stort lycka till med din PT-utbildning!
  Ska bli jättekul att följa.
  Kramar /K

  Reply
 • Tack kära du!
  Det kommer mer vloggar, jag ska göra en på fredag som kommer upp på söndag. Sedan hela nästa vecka kommer jag vlogga, det kommer att bli en grym vecka! 😀

  Reply
 • Jag är 21 år och läser din blogg då jag tycker du verkar som en härlig person! Tycker om din blogg p.g.a. alla skönhetstips men tycker främst att den är bra för att du även

  Reply
 • …bloggar om din vardag och träning! 🙂

  Reply
 • Mer vardag! Absolut 😀

  Reply
 • Tack snäll söta Lina! <3

  Reply
 • Mera mera träning! Träningspass, kost, ja allt sådant! Är inte alls intresserad av smink och dylikt men älskar din blogg, och vill gärna läsa mer om träningen och hälsan☺️ Du är bäst! ❤️❤️

  Reply
 • Finns massa bloggare som skriver om träning låter så ego när du bara vill hon tar upp det vi är många som gillar smink!!

  Reply
 • Gud det kommer nu när jag börjar min utbildning. Så taggad! 😀

  Reply
 • HEJ, jag läser din blogg för att den har ett så varierat innehåll.
  SÅ kul att läsa om mat, livsstil, träning, skönhet och hälsa. Och så kul att se dina youtubeklipp, gärna fler vloggar wiho.
  Mer typ “dagens träningstips för lata människor” haha.

  Jag är 20 år!
  kramis

  Reply
 • Åh det lät bra, “dagens träningstips för lata” 😀 Haha vad rolig du är!

  Reply
 • Jag är 18 år, tränar själv friidrott varje dag. Jag läser din blogg för att jag inspireras av hur du förändrats, hur du skippar allt med fest och sånt och kör på träning och bra kost ist. Jag glädjs av dina mattips, hälsosam kost som inte är tillskott och inspireras av din träning, de läger du åker på och vilket härligt liv och umgänge du har. Jag har följt dig sen bb och har hela tiden tyckt att du särskiljde dig från de andra tjejerna där, de var ytliga, bitchiga och sådär fake. Du var aldrig det och jag såg upp till dig redan då, att du nu har börjat leva som du gör gör dig bara till en ännu större förebild. Jag läser även dina skönhetsråd men är väl inte lika intresserad av det. Jag gillar när du tipsar om mer naturliga metoder och hur man allmänt ska sköta om sig. Enkelt men vinnande koncept. Jag skulle gärna se mer mat/hälso tips utan alla tillskott, för jag som tävlar på elitnivå kan inte äta sådant utan risk för otillåtna i ingredienser men vill fortfarande äta alla fantastika saker du äter. Detta blev väldigt långt, och kanske onödigt men du ska veta att du är grym och fortsätt med det. Du är så ödmjuk, verkar snäll och naturlig helt enkelt. Allt annat än fake, bitchig och så. Kram

  Reply
 • Wow vad coolt det är att höra att andra inspireras av en. Tack snälla för det. 🙂
  Enkelt men vinnande koncept, absolut.
  Det kommer mer hälsosamma mattips när jag börjar min utbildning 😀
  Inte alls onödigt, detta behöver jag. Tack snälla du för att du kommenterade <3

  Reply
 • Älskar alla vloggar, mer sånna, mer vardagsgrejer kanske och jordnära saker du gör. Inte lika intresserad av alla galor, sminksaker och sånt. Kan du inte vlogga på träning typ. Du är bäst

  Reply
 • Det kommer! Jag kommer Vlogga hela nästa vecka 😀 Tack snälla du, du är bäst som besöker min blogg och skriver så fint om mig 😀

  Reply
 • Jag är 34 år och har följt din blogg i några år. Även om jag inte håller med dig i allt så tycker jag att du verkar mogna mer och mer och det är intressant att se hur du utvecklas. Tränings- och hälsoinläggen inspirerar mig mest! Lycka till i framtiden!:)

  Reply
 • Hej!
  Läser din blogg varje dag! Tittade på hela din Säsong i big brother ett år efter det hade gått på tv och efter det började jag följa din blogg. Du har otroligt bra skönhetstips och tipsar och recenserar produkter på ett jättebra sätt. Har verkligen haft nytta av dina tips.du skriver på ett varierat och intressant sätt. Både personliga saker men även om annat. Helt enkelt en bra variation på inlägg. Följer faktiskt inte någon annan blogg direkt men på din läser jag varje dag☺️
  Jag är 35.
  Kram

  Reply
 • Jag läser din blogg för du skriver om allt möjligt och de är de jag gillar. Speciellt gillar jag resorna,vloggarna på din Youtube kanal och allt annat. för jag har bara varit i Sverige och Finland. Jag har nyligen startat Youtube kanal så jag är rätt ny på de. Jag saknar ingenting. Allt är redan bäst. Jag är 24 år och har följt dig sen efter big brother 2012 och jag bor i Västerås. Jag gillar att resa,fotografera och åka på kryssning som ni. När jag gick i skolan så gillade jag att gymma som ni gillar nu. Jag brukar cykla och promenera.

  Reply
 • Jag är 43. Är jag din äldsta läsare? Man dras till din blogg. Du har ett driv som inspirerar och så är du vacker att titta på

  Reply
 • Lite tips før 50 pluss som inte ær før kostbart

  Reply