Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:41 | May 18, 2016

Somrigt torrschampo!

P5180139Igår när jag lade mig såg mitt hår väldigt bra ut men imorse när jag vaknade såg det ut som att någon penslat halva smörpaketet i min skalle. Hur kunde detta ske över en natt? Passade på att testa ett nytt torrschampo som jag fick som pressutskick. PHC (professional Hair Care) heter märket och torrschampot jag testade är Fresh N´Fruity och det första jag lade märke till var hur otroligt gott den doftade. Så somrig rabarb och ja den räddade mitt hår idag! 😀

Pris: 49kr finns på Åhléns och KicksNamnlös P5180133God morgon!
Fasen vilket bra humör jag är på idag, jag mår hur bra som helst var lite torr i ögonen när jag vaknade men min magkänsla sa bara att det skulle bli en fantastisk dag idag! 😀

Jag har lite möten inbokade och det är roliga sådana, ena är med min bank då mitt AB är klart och jag bara ska koppla lite konton med bankgiro. Kanske inte låter så kul men jag har så bra banktjej, ung och driven och så hjälpsam och ser till att jag får den bästa möjliga service och hjälp jag bara kan få. Hon är så härlig att prata med så därför tycker jag att det är kul att gå dit. Mitt andra möte kan jag inte avslöja ännu, det enda jag kan säga är att det har med framtiden att göra. Jag är övertygad om att ni också kommer att gilla detta när allt är klappat och klart. 😀


1 kommentarerEn kommentar om “Somrigt torrschampo!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här