Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | May 18, 2016

IsaDora Face Sculptor Bronzer

P5180165Jag ska vara helt ärlig och säga att jag har inte vart ett jättestort fan av just IsaDora, det har känts ganska länge som att dom kommer med samma saker hela tiden och allt innehåller stora glitterkorn. Dom har stått och stampat på samma ställe och ibland men väldigt sällan kan dom kommer med en produkt som faller mig i smaken. Däremot måste jag faktiskt säga att det dom gjort bra är deras  Face Sculptor. Det är en billig men åh så bra produkt. Den är en contouringpalett med bra färger som inte ger några tydliga kanter eller på något sätt blir fläckig. Jag gillade de första som kom mer än dessa för där var det lite större skillnad på nyanserna i paletten, men aja här kommer i alla fall de nya.

Det är två nya nyanser, #11 Natural Bronze och #12 Medium Bronze. Som sagt, nyanserna i paletten är ganska lika varandra men det ger bara ett naturligt resultat, passar perfekt till sommaren då man vill ha naturliga makeuper. 😉

Pris: 199kr

Här hittar ni de andra jag pratade om för 179kr>>HÄR!
P5180166Medium och Natural.NamnlösFör att få resultat så blandade jag båda. Jag tog den mörkaste från Medium-paletten och highlightern från den ljusare Natural. Sedan tog jag highlightern från den mörkare paletten och drog över kindäpplet för att ge en liten glansig rouge-touch på det hela. 🙂P5180172Dessa ger naturliga och fina övergångar.

 

Innehåller affiliate.
>>Läs mer!

2 kommentarer2 kommentarer om “IsaDora Face Sculptor Bronzer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Alltså jag är nog tvärtom, jag tycker om IsaDora, speciellt nagellacken MEN den här produkten, båda två är jättedåliga, syns inget, glänser för mycket, vita är jättedålig, skapar finna. Nä inget alls för mig, inget alls.

    Reply
  • Är det sant? Vad konstigt. Men vi alla tycker olika 😀

    Reply