Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | May 17, 2016

The Body Shop -Drops Of Sun Holiday Glow Creator

P5170007“Sommaglöd är bara en droppe bort”
En nyhet från The Body Shop som lanseras nu den 31 maj -Drops Of Sun. En flyttade geleprodukt som ger huden en mer solkysst naturlig färg utan några tendenser till orange. Denna produkt kan du enkelt blanda med din dagcreme eller foundation om du känner för att få lite extra färg till ansiktet. Produkten sägs ge en lyster och glöd men eftersom den är helt fri från skimmer och dylikt så tycker jag själv bara att jag får en lite mörkare nyans i ansiktet.

Jag skulle se denna som ett komplement till sommarmakeupen, har man inte införskaffat sig en foundation i en mörkare färg som man ofta behöver till våren och sommaren så kan man bara addera 1-2 droppar av denna produkt för att färgen ska passa. På så sätt blir det en dryg produkt och du hinner använda upp din foundation du köpte till de blekare tiderna.

En rolig produkt men jag personligen skulle inte investera i en sådan här. Tycker att det är mycket pengar för en kompletteringsprodukt som man bara använder någon gång ibland. Känner inte att den fyller något tomrum ersätter något annat utan det är bara en produkt i övrigtkategorin…

Pris: 15ml 195krNamnlöseBlada 1-2 droppar med din foundation på handryggen. Den blandas otroligt bra med andra flytande produkter.P5170020Det ger ett jämnt och fint resultat, inga fläckar eller dylikt.
P5170023Vill man inte lägga makeup utan endast bara ha lite nyans till ansiktet så går även det lika bra. Jag tog några droppar av produkten på en fuktad beautyblender.
P5170027Och duttade ut den i ansiktet.NamnlösfMan kan även göra lite contouring med produkten, ta ett par droppar på beautyblendern och dutta på kinder, panna och tinningar. 🙂


1 kommentarerEn kommentar om “The Body Shop -Drops Of Sun Holiday Glow Creator”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kanske inte en produkt jag heller finner nödvändig, men bra idé. Resultatet blev jättefint på dig!

    Reply