Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:20 | May 17, 2016

Fina nagelband!

P5170001 P5170002Nu på morgonen har jag pillat med mina naglar lite. Jag har vart så otroligt torr runt mina nagelband på sista tiden men i förrgår började jag peela, olja och smörja in mina naglar med produkterna som jag brukar köra med från Depend. På två dagar har det blivit så himla stor skillnad! Jag har peelat en gång, oljat varje morgon, vid lunch och på kvällen och sedan smort in med nagelbandscreme eller handcreme. Ni ser ju på bilden vad fina mina nagelband ser ut nu. I helgen så var dom så trasiga och smuliga, dom sög verkligen. 😀

Depend har bra nagelprodukter, speciellt deras avokadoolja som är den gula på bilden. Det är den jag smort med tre gånger dagligen för att återfukta och ge näring till mina nagelband.

Visste ni att man kan se på nagelbanden hur ens nagel ska bli!? Det är precis under där som nageln bildas och har man torra och trasiga nagelband så kommer inte heller naglarna få så mycket näring och fukt. Ser man till att återfukta, smörja och hålla nagelbanden fina så kommer även en fin nagel växa ut.

Depends 3 stegs kit som jag själv använder innehåller en peeling och den ska man använda en till två gånger i veckan. Applicera den på nagelbanden och låt den verka i 5 minuter. Sedan borstar du av den under rinnande vatten med en nagelborste.
Efter det smörjer du in nagelbanden med avokadooljan och låt den sjunka in.
Sist avslutar du med nagelbandscremen, låt även den sjunka in.
Oljan och cremen kan du använda flera gånger dagligen om det behövs, som jag skrev jag använder oljan tre gånger om dagen för att verkligen boosta mina nagelband så dom håller sig fina. 🙂

Ni kan läsa mer om Depends 3 stegs kit>> HÄR!

 

Innehåller affiliate.
>>Läs mer!

4 kommentarer4 kommentarer om “Fina nagelband!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica!

  Jag har frågat förut men fick inget svar så jag testar igen, vad använder du för kameror när du fotar till bloggen & till dina vloggar på youtube? Är ute efter en liten smidig kamera som ändå tar bra bilder & filmar i bra kvalité.

  Älskar både din blogg & din kanal massor. Kram på dig!

  Reply
 • Olympus pen till bilder och canon 70d för film. 🙂

  Reply
 • Förlåt att jag frågar men jag hoppas du hade en bra dag igår saknar att du inte berättade något om eran dag. Grattis i efterskott. Ha nu en bra dag

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply