Det förekommer cookies pÄ annicaenglund.se. Genom att fortsÀtta lÀsa pÄ annicaenglund.se godkÀnner du detta. LÀs mer om cookies hÀr.

20:02 | May 17, 2016

Cravings och Smashbox

niklasakesson.com_UrbanDeli2_-22 niklasakesson.com_UrbanDeli2_-23 niklasakesson.com_UrbanDeli2_-18 niklasakesson.com_UrbanDeli2_-25 niklasakesson.com_UrbanDeli2_-24Lite gamla bilder frĂ„n ett event som grymma Mildh PR hade med bland annat Smashbox. 🙂

Hemma efter en middag med Marcelo, jag var sĂ„ sugen pĂ„ köttbullar, potatismos och rĂ„rörda lingon och hade verkligen cravings sĂ„ vi tog bilen till Tele2. DĂ€r ligger en restaurang som har helt fantastiska köttbullar, dom Ă€r sĂ„ goda och Ă€r man inte mĂ€tt nĂ€r man Ă€tit upp fĂ„r man fler. 😀 Jag tror stĂ€llet heter nĂ„got med Boston… Det ligger direkt till höger nĂ€r man kommer in.

NĂ€r vi kommer in och slĂ„r och ner fĂ„r vi menyerna och det Ă€r bara massa grill och steaks, inte alls vad jag ville ha. Ni vet nĂ€r man har grova cravings för nĂ„got och sedan finns det inte tillgĂ€ngligt, sĂ„ var det den hĂ€r gĂ„ngen. Tydligen Ă€r det nĂ„got som dom bara serverar till lunch, och pĂ„ onsdagar. Utan att jag vetat har jag prickat in deras onsdagar nĂ€r jag vart dĂ€r och Ă€tit de goda köttbullarna sĂ„ nu nĂ€r jag fick reda pĂ„ det blev jag nĂ€stan lite grinig, typ kĂ€nslig och…ledsen. Jag ville verkligen ha mina köttbullar men jag fick nöja mig med en caesarsallad som tyvĂ€rr inte alls var lika god. Marro tog den ocksĂ„ och vi bĂ„da var lite smĂ„tt illamĂ„ende nĂ€r vi gick dĂ€rifrĂ„n. Direkt nĂ€r jag kom hem var jag tvungen att springa in pĂ„ toa och fĂ„ ut det, min mage reagerar ganska snabbt pĂ„ saker och ting och Àven denna gĂ„ng rann det bara rakt igenom mig.

Om mindre Ă€n en vecka drar jag till LA. I början av Ă„ret hade jag aldrig besökt USA, sedan fick jag Ă„ka till Key West och nu LA men denna gĂ„ng Ă€r det med Smashbox. Det Ă€r sĂ„ roligt för i början av Ă„ret var jag inbjuden till ett mysigt event som Mildh PR hade dragit ihop och dĂ„ var Smashbox dĂ€r, det var min första kontakt med det mĂ€rket. I know, och jag ska vara skönhetsbloggerska. Men bĂ€ttre sent Ă€n aldrig. Jag fick en full face makeup med Smashbox och jag skĂ€mdes lite att jag inte testat mĂ€rket tidigare för dom har sĂ„ bra produkter. NĂ€sta vecka kommer att bli sĂ„ kul för dĂ„ kommer jag fĂ„ en Ă€nnu bĂ€ttre relation till mĂ€rket och dĂ„ har jag garanterat massa nyheter som jag kan presentera för er! 😀


19 kommentarer19 kommentarer om “Cravings och Smashbox”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr

 • Va kul resa!! Ska ni va pĂ„ olika events?
  Jag gĂ„r sĂ€mst koll pĂ„ smashbox…Ă€r det ett mĂ€rke frĂ„n Usa?

  Reply
 • Det Ă€r bara jag som Ă„ker 🙂

  Reply
 • AlltsĂ„ dina ögon, Ă€rligt, sĂ„ vackra ögonbryn, ögon och allt, sĂ„ perfekt. Vad du Ă€r snygg mĂ€nniska.

  Hoppas köttbullarna smakade. 😀

  Reply
 • Söta Diana! Du Ă€r sĂ„ underbar mĂ€nniska som ger sĂ„ fina komplimanger <3

  Reply
 • Deras produkter Ă€r grymma 🙂 Det bĂ€sta mĂ€rket jag provat

  Reply
 • Vad kul att du gillar dom. DĂ„ ska jag uppdatera lite extra nĂ€r jag kommer hem 😉

  Reply
 • Jag förstĂ„r verkligen inte hur du kan pĂ„stĂ„ att du har Sveriges största skönhetsblogg, Ă€r det ett skĂ€mt eller?
  Hur orkar du jaga bekrÀftelse hela jÀkla tiden och det Àr bara tragiskt att unga tjejer ser upp till en person som ser ner pÄ överviktiga .
  TyvĂ€rr Annica, dina 15 minutes of “fame” Ă€r slut nu, jag Ă€r övertygad om att du inte kommer synas mer i tv samanhang och folk har förstĂ„tt att du Ă€r en genuint ytlig & kall mĂ€nniska! Om man verkligen ska vara Ă€rlig, vad Ă€r du kĂ€nd för?
  Du blev totalt förnerdrad i tv och visade tydligt att det Àr ok för unga tjejer att bli behandlade som skit frÄn killar!
  Sedan att du skulle ha sex med vilken kÀndis som helst bara för att fÄ lite uppmÀrksamhet.
  MOGNA till och sluta vara spÄ ytlig! Om du pÄ riktigt tror att utsidan Àr viktigre Àn insidan tycker jag area synd om dig.

  Reply
 • Sök hjĂ€lp Marlene ….. Sitta och skriva elaka kommentarer pĂ„ natten sĂ€ger mer om dig 🙁

  Reply
 • I know, det Ă€r sĂ„ trĂ„kigt med sĂ„dana mĂ€nniskor!

  Reply
 • Malena, du Ă€r verkligen en fruktansvĂ€rt osympatisk och elak mĂ€nniska.

  Reply
 • Dert Ă€r trĂ„kigt att ha sĂ„dana lĂ€sare.

  Reply
 • Hej Malena!
  Jag vet inte vad jag har gjort dig som gör att du mÄste kommentera sÄhÀr, det sÄrar otroligt mycket med tanke pÄ att jag slitit som ett djur för att komma dit jag Àr idag.

  Jag Àr den av oss skönhetsbloggare med mest trafik sÄ det Àr inte konstigt att jag sÀger att jag Àr störst pÄ den fronten. Sedan finns det andra skönhetbloggare som Àr helt fantastiska, grymma och har kvaliteter jag inte kan mÀta mig med.

  Jag förstÄr inte vad du menar med 15-minutes of fame för jag har gjort detta i nu fyra Är, det Àr lite lÀngre Àn rampljustiden. Jag Àr kÀnd för min medverkan i tv men de flesta som trÀffar mig idag via jobb osv har ingen aning om min medverkan i BB. Dom kÀnner igen mig via bloggen.

  Jag var 21 Är och osÀker men ÀndÄ visste jag att Marcelo var en bra kille och det har vi nu fÄtt se eftersom vi Àr tillsammans. Jag har bara legat med Marcelo sedan jag trÀffade honom, jag Àr ingen tjej som ligger runt utan jag Àr en förhÄllandetjej. Tycker jag visat det ganska tydligt.

  Tycker denna kommentar sÀger mer om dig sjÀlv Àn om mig. Om du Àr olycklig sÄ ta tag i problemet för man kan inte göra andra glada om man sjÀlv inte Àr det. JÀttetrÄkigt att du ens mÄste yttra dig sÄhÀr men jag hoppas att du ocksÄ finner lyckan en dag! <3

  Reply
 • SĂ„g en intervju med en barnmorska idag pĂ„ tv som berĂ€ttade att om man har diarrĂ© sĂ„ kan det pĂ„verka sĂ€kerheten av p-piller.
  SÄ var extra försiktig Annica om du har problem med magen.

  Reply
 • Du Maria, jag tror inte Annica behöver oroa sig för P-pillren, man kan inte bli gravid nĂ€r man svĂ€ljer den vĂ€tskan.

  Reply
 • Yes! Tack för tipset 🙂

  Reply
 • Sluta med alla pĂ„hopp nu, Annica har bett om ursĂ€kt för de dumma kommentarerna hon uttryckte!
  Men nÄgot jag undrar Àr varför hela bloggen numera Àr överfylld med reklam, en enorm skillnad mot för nÄgra mÄnader sedan.
  Jag förstÄr att du tjÀnar pengar pÄ reklam och banners, men det börjar bli för mycket reklam som pÄverkar bloggen och sidan negativt:(

  Reply
 • Saknar lite mer personligt. Sen har mĂ„nga frĂ„gat efter enkla studentsminkningar mm. Tror mĂ„nga saknar just makeup inlĂ€ggen. Det Ă€r bara konstruktiv kritik inget elakt

  Reply
 • Ah okej! Jag ska bĂ€ttra mig! 🙂

  Reply
 • Ja det Ă€r mycket kampanjer pĂ„ vĂ„ren och hösten. Vad Ă€r det du saknar? 🙂

  Reply